Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2017 22:07:00

Premiér se ke mně chová, jako bych na ministerstvu kradl

Premiér se ke mně chová, jako bych na ministerstvu kradl

Andrej Babiš na Facebooku

Jsem rád, že prezident republiky nemá námitky proti nominaci Ivana Pilného na post ministra financí a že ho v příštím týdnu přijme. Je to skvělá zpráva i proto, že vládní krize je tím u konce a dál už nebude otravovat lidi.

Všiml jsem si ale taky, že pan premiér s mým odvoláním opravdu hodně spěchá, chová se ke mně, jako bych na ministerstvu kradl. Pravděpodobně si to plete s rolí Karla Březiny, jeho přítele a poradce ministryně školství Kateřiny Valachové, v případu rozdělování peněz do sportu.

Je to pro mě strašné zjištění, že se premiér takhle chová k ministrovi financí, který měl rozpočtový přebytek a který ministerstvo a veřejné finance spravoval tak efektivně, že jsme druzí v Evropě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama