Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2017 13:17:00

Zachránil jsem ANO od ještě většího maléru

Zachránil jsem ANO od ještě většího maléru

Komentář na Facebooku:

Sleduji, jak prudce změnil A. Babiš názor na brněnského milionáře Rusňáka. Ještě před týdnem mi nutil Rusňákovu tchýni, paní Schillerovou, jako novou ministryni financí a strašně se rozčiloval, když jsem její nominaci odmítl. Dnes by mi měl za mé rozhodnutí poděkovat! Zachránil jsem ANO od ještě většího maléru.

A. Babiš včera Rusňáka zapudil, nařídil jeho vyloučení, bude mu vracet jeho dary ve výši 1,7 milionu, jeho ženu, co je v Brně radní za ANO, chce stáhnout z kandidátky do Sněmovny.

Když je teď A. Babiš vůči tomuto brněnskému milionáři najednou tak zásadový, je otázka, proč si nechává jeho tchýni jako náměstkyni pro daně a cla na ministerstvu financí?

Dnes vychází teprve na povrch, jak silně byla Rusňákova rodina propojena s ANO, a to doslova na všech úrovních. Byla to náhoda? V každém případě je jasné, že si ANO dělalo z lidí legraci, když tvrdilo, že paní Schillerová je jen obyčejná úřednice. A ještě perlička na závěr: Rusňákova DRFG vyrostla na obchodech s dluhopisy, tak snad tam nebude zase problém s těmi korunovými.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama