Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2017 17:05:00

Naši sousedé zírají se soustrastí a zděšením, co se u nás děje

Naši sousedé zírají se soustrastí a zděšením, co se u nás děje

Karel Schwarzenberg na Facebooku

Po několikatýdenní politické krizi, během které vskutku pozoruhodně vystupoval i se svou hůlkou pan prezident, než nám odcestoval do Číny, prý včera navržením poslance Pilného na post ministra financí vládní krize skončila. Jak ale má tato vláda do voleb spolupracovat poté, co si její hlavní představitelé řekli všechno, čeho jsme se vlastně po celý čas obávali, a já jako důvěřivý člověk věřím každému slovu, co o sobě říkali, na to jsem opravdu zvědav.

Souhlas pana premiéra s tímto řešením mě poněkud překvapil a upřímně zděsil. Zdá se, že ani po třech a půl letech vládnutí s Andrejem Babišem nevypozoroval, že ANO je autoritářskou stranou jednoho muže a všichni se musí rozhodnutími majitele hnutí řídit.

Naši sousedé zírají se soustrastí a zděšením, co se u nás děje. Nabízí se otázka, jak nás bude ještě někdo moci v budoucnosti bráti vážně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama