ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2017 15:46:00

Do toho, jaké si občan koupí auto, magistrátu vážně nic není

Do toho, jaké si občan koupí auto, magistrátu vážně nic není

Kategoricky odmítám, aby magistrát kecal lidem do toho, zda mají mít malé auto či SUV!

Pražský magistrát rozjel „osvětovou“ kampaň proti SUV vozidlům. Zveřejnil video, v němž upozorňuje, že jezdit po Praze velkými auty je nesmyslné, protože jsou nepraktická.

Pražský magistrát po naprostém nesmyslu s parkovacími zónami opět úplně přestřelil. Koupě auta je snad svobodnou vůlí každého občana a magistrát do toho nemá co mluvit! Místo vyhazování peněz za nesmyslnou kampaň má aktivně řešit parkovací místa, například na Praze 6 není ani jedno záchytné parkoviště P+R.

Ano, automobilová doprava v centru velkých měst je skutečně problém prakticky všude na světě. Pojďme se tedy bavit o možnostech regulace, které už úspěšně fungují v největších evropských městech, jako je efektivní městská hromadná doprava nebo výběr mýtného. Do toho, jaké si občan koupí auto, ale magistrátu vážně nic není!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama