Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2017 17:08:23

(Kalouskova) minuta ticha za oběti islámského teroru v Manchesteru

(Kalouskova) minuta ticha za oběti  islámského teroru v Manchesteru

Na včerejší ( 23.5.) schůzi Poslanecké sněmovny inicioval Miroslav Kalousek (předseda TOP 09) minutu ticha za oběti manchesterského teroristického útoku.

Nemohu než s tímto gestem soucitu namířeného k obětem útoku i jejich pozůstalým upřímně souhlasit a vyjádřit tak soustrast se zbytečnými oběťmi. 

Jak je to ale s upřímností Miroslava Kalouska? Není to právě jeho strana, TOP 09, která tak vehementně podporuje přesídlení imigrantů do České republiky? Stejných imigrantů (případně jejich potomků), kteří vraždili v Manchesteru. A stejných, kteří předtím již útočili v Bruselu, Paříži, Nice a na mnoha dalších místech v Evropě. Není to přece ani tak dávno, co ex-předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg vyzýval v médiích k přijetí desítek tisíc migrantů ze Středního východu do ČR….

Pokud tedy pan Kalousek myslel své soucitné gesto upřímně, všechna čest. Pokud se však jednalo pouze o gesto a součást předvolební kampaně jeho strany, hanba mu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama