Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2017 18:33:59

Andrej Babiš jako ministr financí víc namluvil než udělal

Andrej Babiš jako ministr financí víc namluvil než udělal

Pozdě a za skandálních okolností odchází ministr financí, který přeháněl svoje zásluhy, který zatajoval svá selhání a který nemluvil pravdu o svých praktikách.

„Pozdě a za skandálních okolností odchází ministr financí, který přeháněl svoje zásluhy, který zatajoval svá selhání a který nemluvil pravdu o svých praktikách. Zanechává po sobě návrh deficitního rozpočtu, přitom sám osobně sliboval rozpočet vyrovnaný. Zpronevěřil se slibům na zlepšení podnikatelského prostředí pro malé a střední podnikatele, místo toho na ně uvalil kontroly, hlášení a EET, jež se pro řadu z nich staly až likvidační. A především zapomněl na lidi, kterým mohl snížit daně, přestože Česká republika na to má. On to ale neudělal. Odchází ministr financí, který udělal méně než mohl, který víc namluvil než udělal a jehož politické praktiky nejsou slučitelné s principy demokracie,“ říká předseda ODS Petr Fiala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama