Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2017 8:53:34

Minutami ticha a vyjadřováním hluboké soustrasti teror neskončí!

Minutami ticha a vyjadřováním hluboké soustrasti teror neskončí!

Nelze stále jen čekat na výbuch nebo jiná teroristická zvěrstva, jež provádí islámští fanatici ve jménu Alláha a středověkého proroka Mohameda. Ochrání nás pouze systémová řešení.

Za poslední dva roky se nejen v Evropě stalo několik desítek teroristických útoků, při kterých umírali nevinní lidé a to jen proto, že se někde ve středověku začalo věřit jednomu fanatikovi, podle kterého se zrodilo údajně mírumilovné náboženství, kterému se říká islám. Všechny tyto teroristické útoky provedli totiž lidé, kteří toto „mírumilovné“ náboženství vyznávají a uctívají.

Ten kdo říká, že je islám náboženstvím míru, je stejně nemocný fanatik, jako jsou všichni ti, kteří tyto teroristické útoky provádí. Islám je jen velice násilná, netolerantní, nenávistná, zvrácená a ženami opovrhující ideologie, která se pouze za náboženství schovává. Je předurčena k tomu, aby muslimové ovládli svět nad jinověrci a nevěřícími, tak jak jim to předurčil jejich vzor Mohamed.

Systémovým řešením pro Českou republiku je okamžité ukončení propagace islámu, ke které dochází na českých školách včetně univerzit, kde je tento lživě prezentován jako mírumilovné a tolerantní náboženství. Dalším je nulová tolerance nelegálním a vládním (zlegalizovaným) arabským a africkým islámským imigrantům, které nám od začátku imigrační krize vnucuje přerozdělováním a za stálého vyhrožování proislámská Evropská unie, která tím připravuje islamizaci celé Evropy a to proti vůli drtivé většiny obyvatel. Dále je potřeba postavit džihád a právo šaría mimo zákon!

Abychom toho mohli dosáhnout tak je nemožné setrvávat v proislámském paktu s názvem Evropská unie, která nám na základě Lisabonské smlouvy vnutí vždy tolik imigrantů, kolik bude chtít. Čím méně zde islámských imigrantů bude, tím bude i menší pravděpodobnost teroristického útoku. Dejme proto lidem možnost se rozhodnout o své další budoucnosti, mají na to právo. Referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie by se proto mělo vyhlásit co nejdříve.

NE ISLÁMU, NE TERORISTŮM – bezpečná země pro každého!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama