PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2017 10:18:32

Nejstarší universita ve střední Evropě propagátorem islámského teroru

Nejstarší universita ve střední Evropě propagátorem islámského teroru

Karlova universita byla založena otcem vlasti, blahé paměti, 1348. Vždy byla, s výjimkou komunistické diktatury, institucí křesťanskou. Každý nejspíše předpokládal, že po roce 1989 se k tradičnímu pojetí vzdělávání vrátí.

Bohužel, podle chování akademických funkcionářů i podle indoktrinace studentů pokračuje úpadek této staroslavné university. Nejen levicové a multikulturalistické bludy, ale dokonce přímá propagace islámského terorismu.Tento týden se uskutečnila pod záštitou rektora university konference, která bez ohledu na svůj název byla nejen obhajobou sektářské ideologie islámu, ale přímo její propagací. V aule, které vévodí socha Karla IV. zaznívala přesně taková slova, jaká v první polovině minulého století pronášel tehdy ještě poslanec Klement Gottwald. Vzpomeňte si na jeho slova, my se jezdíme do Moskvy učit, jak vám zakroutit krkem. Tím osobním zájmenem „vám“ myslel nejen kapitalisty, ale všechny demokraticky smýšlející občany, a nakonec se tato ideologie a její uctívači obrátili proti každému občanu Československa. Stejná slova na takřka posvátných místech pro naši kulturu a vzdělanost hlásali tento týden muslimští propagátoři, kteří mají stejné cíle, zakroutit „nám“ všem krkem.

Apologety islámského terorismu nejsou jenom Arabové, ale kolaborují i Evropané, a my se největší chyby dopouštíme tím, že je podceňujeme. Oni své bludy dokáží hezky zabalit a chytře servírovat. Například jedna z vyloženě pomatených Evropanek, která našla zalíbení v harému a které zdatně sekundoval obhájce kastrace harémových strážců, požadovala náš soucit s mohamedány, kteří se stali obětí útoků svých souvěrců. Nemůžeme si prý stěžovat, když dva dny před útoky v Paříži 2015 zemřelo v Libanonu čtyřiačtyřicet lidí při akci dvou sebevražedných útočníků a krátce před útokem na redakci časopisu Charlie Hebdo bylo zabito Tálibánem sto čtyřicet pět dětí a sekta Boko Haram v Nigérii tehdy povraždila dva tisíce lidí. Ta paní požadovala, abychom litovali tyto oběti, protože Evropanů zatím zemřelo při teroristických útocích nepatrný počet. Zvrácená logika, na kterou je jediná odpověď. Ať se tam u nich klidně pozabíjí všichni, ale ať to netahají sem k nám. Paní doporučuji odstěhovat se tam, kam ji srdce táhne bez možnosti návratu do Evropy.

Ve světle této zvrácené logiky je podlostí požadovat, abychom mladé mohamedány zvali do Evropy na studijní pobyty. Tím se prý naše kultury přiblíží a budeme žít v míru. Kolik mrtvol roztrhaných na kusy je třeba k odhalení této podlé lži, když všichni, tedy i ti kdo ji hlásají, velmi dobře vědí, že multikulturalismus nefunguje. Nejodpornějších činů se dopouštějí nejenom přivandrovalci, ale i jejich potomci, kteří se již v Evropě narodili.  

Víme, že fanatici vyznávající jakoukoliv ideologii mají vždy nejvíce sil a odvahy svoji zvrácenou vizi realizovat a že „my“ demokraté jsme vždy pasivními oběťmi, které jdou na porážku jako ovce. Nenechme se urážet a nenechme takové vyhrožování bez odezvy, přestaňme se už konečně bát a jen nezávazně tlachat.

Deportovat všechny přivandrovalce bez rozdílu a žádné jiné na území České republiky nepouštět. Opustit EU, pokud nás bude i nadále vydírat v těchto otázkách. To je jediné řešení a jediná odpověď na muslimský teror a zabráníme tak i znesvěcení Karlovy university.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama