Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2017 14:57:58

Za 3,5 roku pod vedením ANO se nepostavily téměř žádné nové dálnice

Za 3,5 roku pod vedením ANO se nepostavily téměř žádné nové dálnice

Komentář k výrokům A. Babiše k závěrečné zprávě sněmovní vyšetřovací komise k dálnici D47

Pan poslanec Babiš se jen snaží odvést pozornost od dnes zveřejněné auditní zprávy MF, která ukazuje na další podvody za více než 50 milionů korun a z dalšího lhaní veřejnosti. Pan poslanec Babiš kritizuje zprávu vyšetřovací komise, kterou ODHLASOVAL i zástupce jeho hnutí ANO.

Doporučil bych panu poslanci, aby se zaměřil spíše na práci nejhoršího ministra dopravy v historii České republiky pana Ťoka. Za 3,5 roku pod vedením ANO se nepostavily téměř žádné nové dálnice! Nový mýtný systém bude mít Česká republika, až na ministerstvu dopravy nebude ANO, ale někdo, kdo bude skutečně makat.

Mimochodem, dnes jste měl být v práci, za kterou Vás daňoví poplatníci platí. Ale nebyl. Jako v 61 procentech případů. Tak nefňukejte!

Jan Birke, místopředseda ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama