Petr Martan

Bez politické příslušnosti
  • SPOZ
  • Čkyně
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2017 18:29:22

Manchester: co vy na to čeští vědečtí sluníčkáři?

Manchester: co vy na to čeští vědečtí sluníčkáři?

Vzpomínáme a nezapomeneme, jak se zachovali lidé z akademické sféry před dvěma lety, když probíhala silná islámská invaze a do Evropy napochodovalo přes milión imigrantů.

 

Vědecká elita tehdy rychle sepsala prohlášení, které odsuzovalo postoje českého prezidenta Miloše Zemana a běžných lidí , kteří odmítali přijímání imigrantů na české území. Těch podepsaných vědců bylo tehdy 1 500, mezi nimi také současný prezidentský kandidát Jiří Drahoš. Tato elita označovala odmítače za fašisty a xenofoby - a nyní mlčí!

Po teroristickém masakru v Manchesteru zase slýcháme klišé politických elit: že to odsuzují, že projevují soustrast rodinám mrtvých a zmrzačených lidí. Zase uslyšíme papeže a další náboženské představitele - že se modlí za oběti - že masakr nás v žádném případě nesmí přivésti k tomu, abychom nepřijímali imigranty a chtěli omezovat absolutní náboženskou svobodu.

Kdo se nedívá jen na "korektní" Českou televizi, tak viděl, že v Anglii tamní lidé kašlou na fráze o soucitu a modlení (doslova se jim hnusí). Chtějí slyšet jiná prohlášení, než to, co zaznívá již roky po každém teroristickém útoku. Co vy na to "česká vědecká sluníčkářská elito", nebudete sepisovat zase nějaké "humanizační" prohlášení za přijetí 6 200 imigrantů z Německa a garanci 21 000 Kč sociálních dávek pro jednoho měsíčně?

Petr Martan

Autor je ředitel Komunity pro duchovní rozvoj, o. p. s. V letech 1998 až 2009 provozoval multikulkturní centrum k propagaci toho, že být multikulturní znamená nepatřit k žádnému náboženství a zachovat si české národní uvědomění. Duchovní centrum ve Čkyni dokázalo, že současné přesvědčení některých lidí pro míchání a soužití křesťanů, muslimů a židů je projevem naivity a duchovní krize slabších bytostí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama