PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2017 12:53:30

Deportovat, deportovat, deportovat!

Deportovat, deportovat, deportovat!

Nejprve je třeba zdůraznit, že řešením všech problémů by bylo deportovat ihned všechny přivandrovalce a žádné nové do republiky nepouštět. Vyřešeno! Takovéto skutečné řešení současného největšího problému v celé Evropě přitom vyžaduje jedinou věc.

Aby se lidé přestali chovat jako stádo přežvýkavců a šli k volbám a u toho používali hlavu. A dále místo tříštění sil na všelijaké nepolitické aktivity a podvodníky vydávající se za vlastence zvolili stranu s konzistentním programem, vytrvalostí v názorech a stálostí v plnění slibů.

Do voleb však zbývá ještě několik měsíců, a tak se musíme zabývat i takovými událostmi, jako je vzpoura v zařízení pro uprchlíky v Balkové u Plzně. Ubytování na vysoké úrovni, stravování za několik hvězdiček, pro přivandrovalce doslova ráj. Přesto si najdou důvod k tomu, aby se mohli bouřit, ohrožovat životy personálu a vázat nebývalé policejní síly. Při té poslední se zabarikádovalo 15 přivandrovalců z Nigérie a Somálska. Na potlačení této vzpoury bylo nasazeno přes 200 policistů. Ubezpečování ministra vnitra za ČSSD že tady máme 12 přivandrovalců je tedy prokazatelná lež, když jenom v jedné ubytovně se jich může vzbouřit 15. Další věc k zamyšlení je počet nasazených policistů. Když provedeme jenom hrubou aproximaci vycházející z počtu přivandrovalců, kteří mají být umístěni v České republice zjistíme, že na potlačení vzpoury 1 500 přivandrovalců by museli být nasazeni všichni policisté, které mám republika k dispozici, a ještě by musela vypomáhat armáda. Ovšem to by znamenalo, že bez použití střelných zbraní by vítězi tohoto střetnutí byli přivandrovalci.

Situace není vážná, je hrozivá, protože republice hrozí s tímto přístupem totální kolaps. Musíme proto společnými silami kompletně vyměnit celou vládu i parlament. Zabezpečit ochranu hranic. Pokud nám bude i nadále vnucována pro migrační politika z Bruselu, opustit EU. Deportovat všechny přivandrovalce, a to i ty, kteří zde mají z nějaké důvodu povolení pobývat anebo čekají na vyřízení žádosti. Pokud se sem přeci jenom některý dostane, deportovat jej za jakýkoliv přestupek. Vyhodí jídlo, které mu platíme v zařízení pro uprchlíky – deportace, zničí matraci – deportace.

A to jsme schopni zajistit s vaší podporou jenom my!!!   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama