Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2017 8:30:54

TOP 09 už zapomněla na svou minulost a NEUHNE

TOP 09 už zapomněla na svou minulost a NEUHNE

Strana TOP 09 zahájila 30. 5. 2017 svoji volební kampaň. Hrdě představila svoje heslo – NEUHNEME.

 Všichni máme jistě v paměti vládu Petra Nečase v letech 2010 – 2013, ve které figurovala TOP 09 coby důležitý koaliční partner ODS. Tehdejší předseda TOP 09 Schwarzenberg byl dokonce 1. místopředsedou vlády. Nepřehlédnutelným členem vlády a ministrem financí byl Miroslav Kalousek. Jakým skandálem musela vláda skončit se zapomenout nedá. A jistě si také pamatujeme, jak se v době největší krize pozastavovaly či dokonce rušily celé stavby a rekonstrukce dopravní infrastruktury, čímž se ještě prohloubily tehdejší hospodářské problémy ČR. Tyto následky pociťujeme dodnes, když jezdíme po děravých silnicích a nové úseky dálnic se otevírají poskrovnu. Tehdejší vláda ignorovala také problémy regionů, nezaměstnanosti, směšné minimální mzdy, nízkých důchodů apod. Jestli chce TOP 09 ,,neuhnout“ z takového stylu vládnutí, tak to mám v případě jejího dalšího vládního angažmá o naši zemi velký strach.

Čestný předseda TOP 09 Schwarzenberg na zahájení volební kampaně prohlásil, že má dojem, že po letech může TOP 09 ve volbách prorazit a stát se středně velkou stranou. S úmyslem vyburcovat své spolustraníky také zahřímal: ,,musíme vyrazit ze smradu na čerstvý vzduch a změnit ČR.“

Věřím, že občané ČR nezapomněli na asociální a arogantní vládnutí pravicové koalice v jejímž čele stála ODS s TOP 09 a v říjnu budou volit stranu, která hájí zájmy slušných, poctivých a pracovitých občanů, a to KSČM.

Emil Pernica, kandidát KSČM do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR za Jihomoravský kraj a předseda OV KSČM Blansko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama