Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2017 0:30:00

Piráti zahajují kontaktní kampaň, během června rozdají 250 000 Pirátských listů

Piráti zahajují kontaktní kampaň, během června rozdají 250 000 Pirátských listů

Pirátská strana zahájila volební kampaň minulý týden. Od prvního června už se Piráti přesouvají i do ulic a zahajují dobrovolnickou distribuci 250 000 tištěných Pirátských listů.

 Obsahem výtisku je zejména představení Pirátu a jejich programu a filosofie. Na příkladech z praxe již zvolených zastupitelu Piráti ukazují, jak řeší každodenní i dlouhodobé problémy, jak mohou občany chránit před šikanou státu, jak kontrolují mocné, jak zdigitalizovat veřejnou správu a jak hájí svobodu lidí. Nechybí ani představení pirátské daňové reformy a oblíbená křížovka.

"Jsme celosvětové hnutí v 55 zemích světa, máme europoslance i zastupitele a nebojíme se nikoho," píše v úvodním článku předseda Ivan Bartoš, který k vydání volebních novin říká: "Hlavní pravidlo je: Přečtu Pirátské listy a pak je sdílím dál!"

Protože Piráti mají kampaň ve srovnání s ostatními politickými subjekty relativně nízkorozpočtovou, spoléhají právě na šíření informací od člověka k člověku a na to, že si čtenáři budou noviny předávat a posílat dále. Na podzim plánují vydat další číslo novin s výrazně vyšším nákladem.

Distribuci novin v jednotlivých krajích mají na starosti pirátští koordinátoři dobrovolníků (ZDE).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama