Filip Humplík

  • ODS
  • Praha 10
  • místostarosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2017 15:06:00

Kecáme, nemakáme. A to není v zájmu Pražanů

Kecáme, nemakáme. A to není v zájmu Pražanů

Pražská ODS k výsledku hospodaření HLMP.

Dle údajů poskytnutých náměstkyní primátorky za hnutí ANO Evou Kislingerovou skončilo hospodaření hlavního města Prahy v přebytku více jak 12 mld. Kč. Příjmy byly o 5,4 mld. Kč vyšší než předpoklad, naopak kapitálové výdaje dokázalo město využít jen z 58 % a proinvestovalo tedy o 7,7 mld. méně než plánovalo.

„Tento přebytek není známkou kvalitního hospodaření, ale naopak naprostého diletantismu a neschopnosti. Dříve město běžně investovalo 30 a více miliard ročně. Do dopravy, kultury, dětských hřišť a školek.

Tato koalice (ANO, ČSSD, Zelení, STAN a Lidovci) si sama odhlasovala řádově nižší cíl 18 miliard. A přitom ho dokázala splnit jen na necelých 60 %. Kecáme, nemakáme. A to není v zájmu Pražanů,“ komentuje předseda pražské ODS Filip Humplík. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama