MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2017 21:51:34

Sjezd KDU-ČSL Praha - byl jsem zvolen do širšího vedení strany

Sjezd KDU-ČSL Praha - byl jsem zvolen do širšího vedení strany

19 delegátů a řada dobrovolníků se za Pardubický kraj o uplynulém víkendu zúčastnilo Sjezdu KDU-ČSLv Praze.

Na sjezd jsme jeli především jako právoplatní hlasovatelé, ale také jsme měli v plánu nominovat své zástupce do celostátních funkcí. Z našich nominací jsme proměnili téměř všechny, především tu, že v celostátním výboru KDU-ČSL i nadále pokračuje naše zastoupení v nezměněném počtu. Novým členem celostátního výboru KDU-ČSL byl zvolen více jak 150 hlasy delegátů Vít Ulrych (záznam kandidátského projevu můžete shlédnout zde v čase 3:35:10 https://www.youtube.com/watch?v=_FYMOUU5uJU&t=15619s), převzal tak štafetu po starostovi Litomyšle Radomilu Kašparovi, kterému tímto děkuji za velké množství kvalitní práce, kterou zde odvedl. Společně s vicehejtmanem Pardubického kraje Romanem Línkem zde budu v dalších dvou letech zastupovat náš kraj.

Příjemným okamžikem druhého dne bylo, když se jedním z oceněných sjezdu stal pan Václav Čada. Bývalý okresní předseda okresu Ústí nad Orlicí (otec toho současného předsedy), současný předseda MO Verměřovice a hlavně "Lidovec srdcař". Za dlouholetou práci pro stranu získal pan Václav Čada letošní Cenu předsedy KDU-ČSL.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama