Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2017 10:50:00

Pokud chceme zabránit sestavení vlády ANO s KSČM, přiložme ruku k dílu

Pokud chceme zabránit sestavení vlády ANO s KSČM, přiložme ruku k dílu

Vážení členové a příznivci ODS, zřejmě jste v posledních dnech v různých výzkumech veřejného mínění zaznamenali růst podpory ODS.

Podle posledního volebního modelu Kantar TNS pro Otázky Václava Moravce se ODS dostala na druhé místo volebních preferencí s podporou 11,5 % voličů, květnový výzkum Centra pro výzkum veřejného mínění nám dokonce připisuje podporu více než 13 % voličů. Výzkumy volebních preferencí nepřeceňujme, ale netvařme se, že nejsou a že nám zvýšená podpora ODS nečiní radost. Nic však nekončí. Pokud chceme v podzimních volbách opravdu uspět, nesmíme usnout na vavřínech a tvářit se, že volební podpora přijde automaticky. Nepřijde. Přijde pouze tehdy, pokud budeme i nadále usilovně pracovat ve prospěch ODS a ve prospěch celé České republiky. 

Proto bych si Vás jako šéf centrálního volebního štábu dovolil požádat o spolupráci. Nedisponujeme tak velkou finanční podporou jako naši soupeři z ANO či z ČSSD. Máme však 14 tisíc členů ODS a další tisícovky příznivců. To je naše komparativní výhoda oproti naší konkurenci. Každý z Vás může ODS pomoci. Jak? Například tím, že bude propagovat hlavní body našeho volebního programu zveřejněním přiložených grafik na sociálních sítích či např. jen takovou maličkostí, jako je přeposlání jednoho článku o vývoji volebních preferencí svým přátelům a známým.

Pokud chceme zabránit tomu, aby Česká republika padla po podzimních volbách na politické dno, pokud chceme zabránit většině ANO v Poslanecké sněmovně či sestavení vlády ANO s KSČM, přiložme každý z nás svou ruku k dílu – k úspěchu ODS. Největším rizikem pro Českou republiku jsou v tuto chvíli mentální pakt mezi ANO a prezidentem Zemanem a vláda Andreje Babiše s podporou KSČM.

V případě, že nám k tomu dají voliči přesvědčivý mandát, budeme připraveni sestavit a vést vládu na osnově Silného programu pro silné Česko, zásadního snížení daní v zájmu vyšších příjmů lidí, více svobody a podstatného snížení byrokratických procedur v celém státě, investicí do vzdělání a inovací a podpory naší vnější i vnitřní bezpečnosti a sebevědomého formování Evropské unie. Jsme připraveni vést a spolupracovat v zájmu demokracie a svobody a sestavovat vládu Silného programu pro silné Česko.

My, členové a příznivci ODS, musíme udělat vše pro to, abychom voliče před mentálním paktem Zemana a Babiše varovali a abychom mu na podzim zabránili. Pojďme do toho společně!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama