PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2017 15:48:17

Angela die Hure

Angela die Hure

V dějinách se objevovaly různé osobnosti na jedné straně geniální, statečné, na druhé zbabělé i šílené. Těch posledních kupodivu nejvíce vyprodukovalo právě Německo. Již několik let jsme svědky zrodu dalšího vražedného šílence, který za sebou nechá v

 Mezi nejznámější příklady patří Ludvík Šílený, Vilém II. a Adolf Hitler. Nyní je na německé kancléřce, aby se do toho zločinného šílenství zapsala možná více než poslední v řadě Adolf Hitler.Ve svém vystoupení v Berlíně na setkání s představiteli afrických zemí dne 13. 6. 2017 prohlásila mimo jiné, prosperita je možná jenom tam, kde je zajištěna bezpečnost. Nějak zapomněla na to, že prosperita jde ruku v ruce jenom s jediným lidských rysem – pracovitostí. A tuto pomatenou tezi dále rozvíjela v ještě šílenějším prohlášení, že k zajištění bezpečnosti v Africe je zapotřebí radikálně zvýšit dodávky zbraní. Podle ní čím více zbraní bude v Africe, tím bezpečněji tam bude a následující prosperita se projeví tím, že tamní obyvatelé nebudou utíkat do Evropy.

Angela musí být šílená, jinak si již její slova nelze vysvětlit. Ještě více vynikne tato klinická diagnóza, jestliže srovnáme přístup Německa a Evropské unie k vlastnictví zbraní občany Evropské unie. Německo a Evropská komise s požehnáním Evropského parlamentu již přijali takové směrnice, které znamenají de facto naprosté odzbrojení Evropanů.

Uvědomme si hloubku tragédie, která nás čeká. Evropská unie odzbrojí všechny svoje občany. Zároveň vyzbrojí nejmodernějšími zbraněmi dodávanými v gigantickém množství obyvatele Afriky. Ti ovšem nepoužijí tyto zbraně k tomu, aby si doma zajistili bezpečí a prosperitu o které mluvila šílená Angela. Ti se za pomoci těchto zbraní zmocní tankerů a jiných velkých plavidel, aby se nevystavovali nebezpečí nafukovacích člunů a především proto, aby s sebou na cestu do Evropy mohli vzít co nejvíce zbraní a munice. S pomocí těchto zbraní se zmocní i záchranářských plavidel, povraždí posádky, které dosud lovily jejich souvěrce z potápějících se člunů. Takto bude vše připraveno na invazi do bezmocné a bezbranné Evropy. Následovat bude vyvraždění všech, kdo nepřestoupí na islám a znásilňování žen, které tak vychovají novou generaci evropských muslimů.

Musím konstatovat, že Adolf Hitler byl slabý odvar toho, co intenzivně a se vzrůstající rychlostí realizuje Angela die Hure. Cílem Hitlera bylo v prvé řadě vyvraždit Židy, cílem Angely je vyvraždit celou Evropu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama