MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2017 5:28:00

Prezentace strukturálních fondů nezávisí na velikosti tabulí a počtu PR článků

Prezentace strukturálních fondů nezávisí na velikosti tabulí a počtu PR článků

Z oficiální stránky na FB k politice soudržnosti EU na plenárním zasedání Evropského parlamentu

 "Politika soudržnosti pomohla v uplynulých letech na svět řadě užitečných projektů důležitých pro rozvoj strukturálně slabších regionů. Přesto bychom k ní neměli přistupovat bez dalších souvislostí. Jednou z takových je například odliv zisků, který v je případě České republiky každoročně odhadován na desídky miliard korun. I to jsou finance, které v rozpočtu chybí. Naše úsilí by mělo být namířeno k reálné ekonomické konvergenci, včetně konvergence mzdové, bez kterých se pak nevyhnutelně vytváří další nerovnosti a problémy pro fungování vnitřního trhu EU.

Pozitivní prezentace strukturálních fondů nezávisí na velikosti tabulí a počtu PR článků. Lidé musí prostě vidět, že evropské peníze jdou skutečně na potřebné věci. Spíše než malá prezentace dobrých, je to existence špatných příkladů, co dělá strukturálním fondům a celé politice soudržnosti medvědí službu. To však neznamená, že bychom ji měli jako celek jakkoliv zpochybňovat nebo relativizovat její přínos."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama