PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2017 11:51:55

Bruselská diktatura

Bruselská diktatura

Pokud je nám všem známo, jsme suverénní stát. Bruselská centrála se však chová, jako bychom byli Protektorát Čechy a Morava. Diktuje od používání názvů pro rum a máslo až po odzbrojování občanů. Diktuje tedy již úplně všechno.

Poslední příklad poskytla unie svoji splněnou výhružkou, že zahájí řízení proti České republice, Polsku a Maďarsku, pro jejich odmítání přijímat přivandrovalce. Trestním řízením je ten arogantní diktát nazýván právem, protože již předem daným výsledkem bude trest pro odpírače, a to v podobě stovek milionů eur. Zatím nebude naše země trestána vězením pro občany, kteří s politikou bruselských byrokratů nesouhlasí, ale to určitě nastane, alespoň pro ty, kdo jsou na unijním seznamu nežádoucích osob.

Položme si zásadní otázku, stojí nám pár ubohých dotací, které ještě z velké části vysaje Babišův Agrofert, za ztrátu bezpečnosti, národní identity?

Komisař, který zahájení trestního řízení slavnostně oznámil jakýsi ….mopulos je z Řecka. Tragičtější figurku si pro zdůvodnění zahájení sankčního řízení vůči nám nemohli v EK vybrat. O to drzejší je jeho zdůvodnění, proč tomuto kroku EK přistoupila. Že prý bereme dotace z unie a nehodláme dodržovat unijní příkazy. Tak aby bylo jasno, Řekové mají neustále nataženou ruku a pumpují se do nich stovky miliard eur (sami si vynásobte dvaceti sedmi, protože v korunách to je již vyložené zvěrstvo). Platy a důchody v Řecku jsou přitom třikrát vyšší než tady u nás. Odchod do důchodu i v 50 letech. Přitom sami Řekové ještě ani jednou nesplnili podmínky, na které byla finanční výpomoc vázána. Teď budou kritizovat nás?! Kde to jsme?!

Když jsme u těch, kdo by měli mlčet a zalézt někam do kouta, místo toho, aby nás trestali nebo nám radili jsou také jak bývalý, tak i současný český prezident. Václav Klaus nás do Evropské unie zavlekl i přes naše protesty. To on podepisoval Česko-Německou smlouvu atd. V tom mu zdatně sekundoval i současný prezident, který nakonec ještě dělal slavnostní stafáž při definitivním slavnostním přijímání republiky do unie a věšel vlajku EU na Hradě. Dnes nám oba vykládají, že unie je špatná, ničí naši národní svrchovanost, okrádá nás o peníze a nabádají k odchodu z ní. Nepropadejte selektivním výpadkům paměti a neomlouvejte jejich činy z minulosti jen proto, že nyní vám vykládají to, co chcete slyšet.

Otázka za stovky miliard na závěr. Kolik desítek let je třeba, aby těm současným i minulým politikům, kteří si osobují právo vést Českou republiku a zastupovat občany v parlamentu došlo to, co Republikáni hlásali před více než dvaceti lety?

P.S. Na závěr podotýkám, že Republikánská videa na dané téma z let 1991 až dodnes, lze na youtube bez problémů dohledat. Najděte si čas na pár minut a poslouchejte, přemýšlejte. Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama