Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2017 19:15:00

Vláda dál projídá naši budoucnost

Vláda dál projídá naši budoucnost

Vláda na dnešním jednání schválila schodek rozpočtu ve výši 50 mld. Kč, který je v dobách už několikaletého ekonomického růstu důkazem neschopnosti koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL hospodařit s elementární odpovědností k veřejným financím.

Tedy k penězům daňových poplatníků. Vláda schválením tak vysokého schodku sama sebe usvědčila z promrhání předchozích let ekonomické konjuktury, kdy mohla dát veřejné finance do pořádku. 
Udělala pravý opak. Schodek navíc není ani zapříčiněn větší investiční aktivitou současné vlády, která se této vládě vůbec nedaří. 
I když od stávající rozhazovačné agrosocialistické vlády nešlo čekat rozpočtové zázraky, realita je mnohem horší. Pryč jsou sliby Andreje Babiše o vyrovnaném rozpočtu. Vláda dál projídá naši budoucnost.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama