Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2017 21:37:02

Za jeho lidský a slušný přístup Bohuslavu Sobotkovi děkuji

Za jeho lidský a slušný přístup Bohuslavu Sobotkovi děkuji

Ministr zemědělství Marian Jurečka na Facebooku

Bohuslavu Sobotkovi děkuji, nebýt jeho trpělivosti a slušnosti, tak by tato vláda zde dávno nebyla. Za jeho lidský a slušný přístup mu děkuji.

Musím mu opravdu poděkovat, protože byť jej mnozí kritizovali, tak musím říci, že vždy co se s nim dohodlo tak platilo, jednání s ním byla vždy slušná a korektní, nikdy nemluvil sprostě, nikdy se nevysmíval, neponižoval, nezneužíval svého postavení.

Byl přesvědčený sociální demokrat, byť jsem s ním v mnoha věcech nesouhlasil, tak jsem si jeho pro jeho lidský přístup a ferovost nesmírně vážil. Možná to pro některé byla slabost, ale já jsem to tak nevnímal. Někteří včetně prezidenta se mu vysmívali, ale byli to především ti, pro které byla a je demokracie překážkou k prosazení jejich zájmů, byli a jsou to ti, kteří nemají jasné dlouhodobé názorové ukotvení.

Každý máme své silné a slabé stránky, já si těch dobrých u premiéra Sobotky vždy vážil a vážit budu. Svým dětem a vnoučatům jednou budu říkat, měli jsme tehdy v nejednoduché době dobrého a slušného premiéra. Bohužel to byla doba, kdy slušnost někteří považovali za slabost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama