Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2017 18:03:37

Předseda Senátu Štech chce zničit živnostníky

Předseda Senátu Štech chce zničit živnostníky

Po ministru financí Ivanu Pilném (ANO), který by rád vyhubil důchodce přichází předseda Senátu Milan Štech (ČSSD) s likvidací živnostníků. Plán současné vlády je jasný, zlikvidovat podnikatele, živnostníky a důchodce.

Předseda Senátu Milan Štech (ČSSD) „zaperlil“ na sjezdu odborového svazu KOVO  v Olomouci svým řešením jak zajistit firmám příliv pracovníků, které doposud postrádají. Návrh předsedy Senátu Štecha je zvýšit odvodové podmínky pro osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ) na úroveň platnou nyní pro zaměstnance, tak aby se nechali raději zaměstnat.

S nedostatkem pracovníků se potýká snad každý kraj v České republice, chybí nám více jak 140 tisíc zaměstnanců. Největší problém pociťují firmy působící v pohraničí, kdy lidé odcházejí pracovat za několikanásobně vyšší plat do zahraničí. Tím jsme u jádra problému nedostatku pracovní síly a to je nízké finanční ohodnocení, které firmy zaměstnancům nabízejí, kdy pro ně není motivující za částky jen něco vyšší než je minimální mzda pracovat. Jednoduše řečeno, nikdo nechce být novodobým otrokem v montovně. Vláda však našla řešení jak k tomu občany donutit proti své vůli, zlikviduje živnostníky, kteří se pak budou muset nechat v levných montovnách zaměstnat.

Z řad ČSSD nejde však o novinku kdy si politici této strany neváží živnostníků, všichni si určitě dobře pamatují výrok Jana Mládka (ČSSD), který na sjezdu strany představoval nové daňové plány a živnostníky přirovnal k parazitům na zaměstnancích.

Tato vláda ANO, ČSSD ani minulé vlády ODS, ODA, KDU-ČSL, TOP 09 si nezaslouží žádnou úctu občanů. Za 28 let nám zemi rozkradly a nedělaly nic jiného, než občanům lhaly. Měli jsme vyspělý průmysl, školství, zdravotnictví a dnes nás řadí mezi rozvojové země. Voliči by na to měli pamatovat až v říjnu přijdou k volebním urnám, protože budoucnost se současnou vládou vypadá takto: ANO nám pomocí EET zlikviduje firmy a drobné podnikatele, důchodce nechá pracovat do smrti a ČSSD zničí zbytek živnostníků, kteří přežili EET. Cíl této vlády je jasný, udělat z občanů levnou pracovní sílu v zahraničních montovnách, která nebude mít čas sledovat jak vláda nadále tuto zemi rozkrádá, protože budou řešit zda vůbec vyžijí do dalšího měsíce.






Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama