Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2017 9:34:20

Přemýšlejme o budoucnosti

Přemýšlejme o budoucnosti

Musíme myslet na budoucnost naší země a nezabývat se žabomyšími spory.

 Žijeme dneškem a myslet bychom měli na perspektivy budoucnosti. Z toho vyplývá jediné. Spousta mravenčí práce, nezabývat se malichernostmi a žabomyšími spory, ale čas věnovat soustavné práci. Nestabilní politická scéna a zvláště pak hnutí ANO mění své postoje ze dne na den. Ministr Pilný intenzivně přemýšlí o tom, jak motivovat důchodce, aby pracovali a tím si zajistili potřebné finance pro život. Nějak mu uniklo, že tito lidé mají produktivní věk dávno za sebou a mají neodmyslitelný nárok na odpočinek. Patrně i Andrej Babiš usoudil, že tento člověk by byl špatným lídrem na Vysočině a nahradil jej Jaroslavem Faltýnkem.

Stejně tak ČSSD si rozdělila role. Zaorálek uchopil moc do svých rukou a zasypává nás dlouhými projevy, ve kterých slibuje cokoliv si budeme přát. Jak však zajistí financování svých slibů, na to již odpovídá velmi nerad nebo vůbec ne. Občané nevěřícně kroutí hlavou a přemýšlí o tom, co vlastně tyto strany ODS a KDU-ČSL nevyjímaje chtějí. Na politické scéně se pohybují až na hnutí ANO poměrně dlouho. Přesto nedokážou přiznat, že volební program se pro ně ve většině případů stává pouze efektním slohovým cvičením, jež po nástupu do funkcí končí v koši.

Někdy však v našem politickém spektru najdeme i výjimky. A tou je bezesporu KSČM. Její volební program je reálným plánem, jak chce lidem a republice pomoci. Chybí v něm megalomanské plány Zaorálka i Babiše, o to více však stojí na reálných základech a obsahuje nezbytně nutné změny, které je třeba uskutečnit, aby náš život probíhal bez obav z dalších dnů a mohli jsme tak v klidu pracovat, věnovat se rodině, dětem i svým zájmům. Volby nejsou zbytečným aktem a právě v letošních parlamentních volbách, pokud nezůstaneme doma, můžeme dosáhnout pozitivní změny v náš prospěch.

Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát do Poslanecké sněmovny PČR v Jihomoravském kraji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama