Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2017 19:50:00

Čelím osočování od miliardářů Babiše a Jančury, ale čísla ukazují, kde je pravda

Čelím osočování od miliardářů Babiše a Jančury, ale čísla ukazují, kde je pravda

Přátelé, začetl jsem se do statistik kriminality za rok 2016. To jsou přesně ty momenty, kdy si říkám, že moje každodenní snaha zlepšit věci k lepšímu má konkrétní výsledky...

Mám fakt obrovskou radost a nedá mi, abych se s vámi nepodělil...

Toto jsou KONKRÉTNÍ A ZCELA JASNÁ FAKTA: KRIMINALITA JE NA NEJNIŽŠÍ ÚROVNI OD ROKU 1994! 

Míra objasněnosti je naopak od roku 1994 historicky nejvyšší. V roce 2016 bylo registrováno celkem 218 162 trestných činů, což je o 29 466 méně než v roce 2015.

Policie zajistila v roce 2016 majetek z trestné činnosti v celkové hodnotě cca 9,94 mld. Kč – to je zatím historicky největší množství zajištěného majetku...

V rámci prevence jsme také začali realizovat celou řadu opatření ke snížení rizika související se zaměstnáváním cizinců.

Dlouhodobě čelím permanentnímu osočování (mimo jiné od miliardářů Babiše a Jančury) kvůli krokům, jež podnikám s cílem zlepšit kondici policie.

Nikoliv pomluvy, ale tato konkretní čísla ukazují, kde je pravda. Hezký a po všech stránkách bezpečný den!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama