ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2017 12:49:30

Plzeňský centrální obvod hledá již devátého Seniora roku

Plzeňský centrální obvod hledá již devátého Seniora roku

V letošním roce startuje již devátý ročník ankety Senior roku. Každý občan z Plzně může navrhnout obyvatele Městského obvodu Plzeň 3 staršího 60 let, který by si za svůj aktivní přístup k životu zasloužil titul Senior roku 2017.

„V soutěži veřejně oceňujeme seniory, kteří se i v pokročilém věku rozhodli pracovat ve prospěch ostatních a rozdávají své bohaté životní zkušenosti,“ uvedl starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Důvodem přihlásit své starší příbuzné nebo kamarády do ankety Senior roku může být například sportovní aktivita, ale třeba i jen to, že dotyčný kolem sebe šíří dobrou náladu a činí důležité věci nejen pro sebe, ale i pro své okolí.

Informace k minulým ročníkům a jejich vítězům najdete na stránkách www.plzen3.eu, v sekci Seniorweb – Senior roku. Přihlášky jsou k dispozici na recepci Úřadu městského obvodu Plzeň 3 nebo volně ke stažení zde.

Vyplněné dotazníky mohou lidé odevzdávat buď přímo na vrátnici ÚMO Plzeň 3, e-mailem na hurkoval@plzen.eu nebo v obálce označené heslem „Senior roku 2017“ na adresu sady Pětatřicátníků 7,9, Plzeň, 385 03. Hlasování bude ukončeno 31. října, slavnostní vyhlášení se uskuteční na Podzimním tanečním vínku 8. listopadu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama