Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2017 21:50:00

To nejsou předvolební tlachy, jsem totiž podnikatel

To nejsou předvolební tlachy, jsem totiž podnikatel

Komentář Andreje Babiše z facebookového profilu.

Řekl jsem, že chci, aby každé české dítě mohlo sportovat bez ohledu na finanční situaci jeho rodičů, a ukázal jsem vám tohle. Na to mi napsala Jaroslava Machová: “a kde na to chcete vzít peníze pane Babiš? Zase jen předvolební tlachy.”

Prosím vás paní Jaroslavo, “kde na to vzít” je otázka, kterou si pokládám celý svůj život. Jsem totiž původem podnikatel a hospodář, víte? Takže na rozdíl od tradičních politiků nejdřív peníze získám a potom je investuji.

Když jsem dělal ministra financí, tak jsem vybral o stovky miliard na daních víc než můj předchůdce. Tyhle peníze jsem pak investoval do vyšších důchodů, platů a veřejně prospěšných projektů.

Než jsem odešel, tak jsem připravil státní rozpočet, který zvyšuje výdaje na sport ze šesti na sedm miliard. To nejsou předvolební tlachy, ale reálná práce na zdravějším a sportovnějším národu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama