ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2017 13:05:00

Vadí mi zneužití samotného názvu Několik vět

Vadí mi zneužití samotného názvu Několik vět

Komentář na Facebooku k výzvě Několik vět 2017

 Kalvoda, Kocáb a spol. zveřejnili výzvu Několik vět 2017. Podle tohoto prohlášení jsou například ohroženy Masarykovy a Havlovy hodnoty, prezident se stal mocenskou loutkou zájmů Moskvy a Pekingu a naše země je rozkrádána navzdory debatám o boji proti korupci. Parlamentní listy se mě zeptaly, jaký mám na tuto výzvu názor.

Rozhodně si nemyslím, že lidé jako pan Ruml, Kalvoda či Kocáb jsou ti, kteří by měli kázat o demokracii a boji proti korupci. S těmito pány je spojená celá řada kontroverzních kauz, a proto by si měli především zamést před vlastním prahem. Toto prohlášení je pouze pokus o návrat na politickou scénu. Vadí mi zneužití samotného názvu Několik vět, protože zde nevidím žádnou spojitost s historickým dokumentem z roku 1989.

Jaký je Váš názor na tuto výzvu?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama