MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2017 16:23:54

Návštěva Jiřího Miholy na Chrudimsku

Návštěva Jiřího Miholy na Chrudimsku

Ve středu 14. června 2017 navštívil Chrudimsko předseda poslaneckého klubu a místopředseda KDU-ČSL Mgr. Jiří Mihola, Ph.D.

Na konci školního roku splnil slib poslanec Jiří Mihola. Před pár měsíci se setkal s žáky ZŠ Komenského Skuteč v Poslanecké sněmovně v Praze a slíbil, že se za nimi vydá a vyzkouší je u tabule ze zeměpisu ve Skutči na konci školního roku. A skutečně se tomu tak stalo. Kladl otázky o hospodářství, ale také o Toulovcových maštalích či zámcích v kraji. Současně si prohlédl školu a její modernizované učebny.

Dále se setkal se starostou Skutče Pavlem Bezděkem a s Centrem společných služeb Mikroregionu Chrudimska se vydal do Chrasti, kde společně s lékařem Vítem Ulrychem jednal se starostkou Chrasti Martinou Lacmanovou.

„Otázky se týkaly zejména obcí a jejich odpovědnosti, registru smluv, ale také například byla diskuse o kariérním řádu či opravě náměstí a velkolepých oslavách,“ vypočítává body jednání místopředseda Mikroregionu Chrudimska Roman Málek.

Současně vznikl příslib další návštěvy, která by byla spojená s přednáškou na historická témata. Obdobné setkání by se mohlo uskutečnit i s lékařem Vítem Ulrychem na téma onkologie a přístupu k ní.

Paní starostce Martině Lacmanové děkujeme za milé přijetí a následnou exkurzi po radnici, zámku a muzeu.

Část cesty byla realizována v rámci projektu realizováno z Evropského sociálního fondu Operačního programu Zaměstnanost.

S panem místopředsedou KDU-ČSL jsme probrali priority do voleb do PS PČR, zejména v oblasti školství, jehož je v rámci naší strany garantem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama