Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2017 7:37:19

V Příbrami proběhla tradiční Prokopská pouť

V Příbrami proběhla tradiční Prokopská pouť

V neděli 2. července se zase konala tradiční hornická Prokopská pouť.

 V neděli 2. července se konala tradiční hornická Prokopská pouť. „Kraj má mnoho kulturních akcí, ale příbramská Prokopská pouť je jen jedna a proto se sem vždy rád vracím,“ uvedl při zahájení Zdeněk Štefek.  Největší a nejslavnější českou hornickou pouť doprovázejí vždy různá kulturní vystoupení, kostýmované průvody, dobové scénky, pouťové atrakce a staročeské trhy. Začala v areálu Ševčínského dolu, kde proběhla i historická scénka po povýšení Březových hor na královské město.

Hornické muzeum při této příležitosti představilo 3 novinky, podařilo se mu zpřístupnit další část podzemí, zásobovací šachtu – Ševčínskou štolu, do které zajíždí, zatím jen kousíček, i vláček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama