Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.07.2017 11:34:27

Útěk lidovců

Útěk lidovců

Lidovci jsou věrni svému nepsanému heslu - kam vítr, tam plášť.

 STAN v čele s Gazdíkem jsou rozčarováni neseriózností lidovců. Kdyby se však Gazdík podíval do minulosti této katolické strany, lehce by zjistil, že takovéto chování je pro ně standardní. Dalo by se říct, kam vítr, tam plášť. Lidovcům se líbí teplá vládní křesla, ale bez uzardění podrazí i ty, s nimiž vládnou. KDU-ČSL má plnou pusu lásky a solidárnosti k občanům, ale ve skutečnosti se o jejich problémy vůbec nezajímá. Dalším faktem je, že tato strana se dá lehce ovlivnit. Stačí pár propadajících se preferencí, které nedosahují na potřebných 10 % pro vstup tohoto spojení se STAN do Poslanecké sněmovny, a Bělobrádek bez uzardění hodí své spolusouputníky přes palubu. Patrně nezná ani historii našeho národa, protože jinak by se nemohl objímat s představiteli Landsmannschaftu. Českou republiku by bez zaváhání zaprodal těm, kteří kdysi vtrhli do našeho pohraničí a vyhnali původní obyvatele z jejich těžce vybudovaných domovů. Důvěra v průzkumy, které vše zavinily, není však pouze prioritou Bělobrádka. Stejně tak v minulosti podléhal průzkumům Jiří Paroubek. A ani přes Tvrdíkovu snahu utvrzovat ho v jejich relevantnosti a objektivnosti, Paroubek nezvítězil.

A tak věřme, že KSČM má důvěru občanů především pro svoji soustavnou práci po celé volební období a snahu ulehčit lidem v jejich životních problémech. Proto také doufám, že naše volební výsledky budou dobré a dosáhneme jich právě pomocí předkládaného programu, který se snažíme vždy beze zbytku naplnit.

Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR v Jihomoravském kraji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama