Mgr. Alexander Bellu, MBA

  • ODS
  • Praha 3
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2017 16:52:00

Stát ani města tady nejsou od toho, aby šikanovaly majitele domů

Stát ani města tady nejsou od toho, aby šikanovaly majitele domů

Komentář Alexandera Bellu na Facebooku

Stát ani města tady nejsou od toho, aby šikanovaly majitele domů. Faktem však je, že neobydlené domy a prázdné byty (a to často i v centru Prahy) jsou problém.

A často za něj můžou právě státní orgány, protože stavební a památkové odbory, hygiena, hasiči a další dnes mají často protichůdné požadavky a stavební řízení se tak táhne neúměrně dlouho. A to ani nemluvím o zbytečně složitých stavebních předpisech a zákonech.

V téhle oblasti musí stát a samospráva zamakat, ale nenamlouvejme si, že by snad prázdné byty dokázaly vyřešit problém s nedostatkem bytů v Praze. Ten se vyřeší jedině tím, že se v Praze konečně začne zase normálně stavět.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama