PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2017 22:02:17

Krvavá jatka v Hamburku

Krvavá jatka v Hamburku

Teroristický šílenec původem z Arabských emirátů doslova rozsekal mačetou v supermarketu jednoho důchodce a mnoho dalších zranil. Některý z nich nejspíše zranění podlehne také. Pokojní občané na pokojném nákupu nejspíše potravin na víkend a jeden sko

 V Helsinkách najel asi další terorista do lidí automobilem. Zprávy tak běžné, jako že o víkendu zahynulo pár lidí na silnicích. No prostě nuda, všední součást našeho i tak nudného života.

Nic nedělají vláda a parlament a tím pádem stejné nic dělají i státní orgány včetně policie. Jenom záchranka a pohřební služba konají svoje, případně ještě uklízečky, které smývají potoky krve.

Média útlocitně mlčí nebo zkreslují informace.

Zato v jiných ohledech se vlády a parlamenty evropských zemí opravdu činí. Především se snaží co nejvíce omezit přirozená práva a svobody původních obyvatel. Poslední příklad nám poskytl mocenský aparát na Slovensku.

Policie obvinila předsedu Kotlebu strany LSNS a poslance slovenského parlamentu za to, že prý zneužil charitu a prezentoval sympatie ke hnutí, které v minulosti hlásalo rasovou, etnickou, národností a náboženskou nenávist. Letos v březnu totiž obdaroval sociálně slabší rodiny šeky v hodnotě 1488 eur. Kombinace těchto čísel 14 a 88 je při tom známým neonacistickým odkazem.

Číslo 14 označuje čtrnáct slov amerického neonacisty Davida Lanea odsouzeného k doživotí: We must secure the existence of our people and a future for white children (Musíme zabezpečit existenci našich lidí a budoucnost pro naše bílé děti).

Dvě 8 znamenají osmé písmeno abecedy, kterým je H. Číslo 88 je proto odkazem na nacistický pozdrav Heil Hitler.

Obvinění čelí i dva další poslanci LSNS.

Poslanec Mazurek řekl v rozhlase, že „islám je víc než náboženství, je to krutý, odporný a nelidský politický systém“.

Poslanec Mizík prohlásil o Michaelu Kocábovi, kterého vyznamenal slovenský prezident Řádem bílého dvojkříže II. třídy — že je sluníčkář, ochránce cikánů, muslimů.

Policejní orgány pozor! Pečlivá četba těchto řádků vás ochrání před zbytečnou blamáží.

Tupost slovenské vlády, parlamentu a policejních orgánů tentokrát překonala své české protějšky. I když jaký je mezi nimi rozdíl, když v české vládě a parlamentu jsou právě tak Slováci jako v té slovenské. Pardon, ve slovenské vládě není ani jeden Čech, však to si naši braťja pohlídají.

1. Dovedete si představit jaký svátek to byl pro chudou slovenskou rodinu, když dostala 1488,- Eur. Prostě zázrak. Tak to si musím dát pozor, až budu zase na Mikulášské nadílce, abych náhodou někomu nedal 1488,- Kč. Naproti tomu rozdávat po 1488,- Eur klidně mohu. Ono to je totiž zhruba 26 krát 1488, což se rovná 38 688,- Kč (hergot nemohl ten Kotleba zabrousit n a sever Brna?) a ať dělám co dělám, žádnou rasistickou větu na 38 688 slov jsem nikde nečetl. Na druhou stranu, co je na tom špatného starat se o budoucnost svých spoluobčanů a zvláště dětí? A dvě osmičky? To je HH pouze v anglické abecedě. Třeba v češtině to je EE (nebo snad již nepoužíváme písmena s háčky?!!). Nejspíš rasistická značka výmyslu ministra financí. V němčině to je GG ( tam zase autoři těchto výmyslů ignorují přehlasovaná písmena). Je tedy totální hloupost označovat 88 jako HH, alespoň v Evropě. Při této logice by bylo na čase některé číslice rovnou zakázat, protože jinak se můžete ocitnou v maléru ani nevíte jak. Jako příklad Vám může posloužit moje žena, ta totiž celé roky vlastnila SPZ 18-81 a o nějakých ujetých policejních teoriích neměla ani tušení. Jen má oblíbená čísla 8 a 1.

2. Islám skutečně není náboženství, ale sekta založená vyloženým deviantem. Sekta, která žízní po krvi a pro niž jsme jen odpad určený k vyhubení. Jakých zvěrstev je islám schopen dokládá působení Islámského státu všude kam vkročil. Anebo afghánský rituál při kterém jsou znásilňováni chlapci. Anebo ženská obřízka. Nemusím snad v těchto nechutnostech pokračovat, abych mohl konstatovat, že na výroku poslance Mazurka není nic nepravdivého.

3. A poslanec Mizík? Pod jeho výrok, že Kocáb je sluníčkář, ochránce cikánů a muslimů se musím podepsat.

Stačí? Jestli ale nechceme, aby za obranu národa a vlasti skončili za mřížemi i občané České republiky, musíme k volbám a spojit síly. Já přirozeně volím SPR-RSČ. A vám bych to doporučoval také.  

Byl jsem čínný od roku 1990 do 2010, to je podle Vás brzo zabalil? A nyní jsem zde opět od roku 2015. V tomto mezi čase jsem mimo jiné stihnul vyléčit se z rakoviny apod.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama