Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2017 9:33:29

Nejnižší společenské vrstvy s žebráckou mzdou a příjmem, nemají nárok na ochranu

Nejnižší společenské vrstvy s žebráckou mzdou a příjmem, nemají nárok na ochranu

Český Ústavní soud zametl a ukradl právo na nedotknutelnost soukromí.

Složení Ústavního soudu Čr. Podívej me se na ně a položme otázku, kdo je řídí, komu slouží ?
Kdo je předseda JUDr.Pavel Rychetský?  Členství KSČ (1966–1969)OF (1989–1991)OH (1991–1995)ČSSD (1996–2003)
Bývalí členové KSČ. JUDr Jan Musil, David Uhlíř.

Ústavní soud, Brno, TZ 77/2017






Výrok Ústavního soudu České republiky oznámil  nejnižším vrstvám, že v rámci ochrany ovzduší likviduje jejich ústavní ochranu před vylhaným fenoménem čistého ovzduší, které silou a proti převážně nízko příjmovým skupinám prosadili poslanci napříč sněmovnou.

Jak to pochopit a jak se vyrovnat s realitou, ve které vlastní poslanci a soudci kradou základní lidská práva a to je právo na nedotknutelnost obydlí. Potřeba kontrol pár desítek spalovačů a neschopnost úředníků vymoci právo je příčina uměle vyvolané potřeby ukrást lidem další z jejich svobod a práv.

Poslancům, kteří zvedli ruku a soudcům kteří posvětili vloupání do vašeho domu na udání je drzost, arogance a zneužití moci. Tak to si opravdu nedovolili ani ti zlí Komunisti a nelezli Vám do obýváku čuchat, co máte v krbu či kotli. Zatím, co chudý lid se bude ponižovat před úředníky a platit výpalné za kontrolu komínů a kotlů, úředníci budou po špičkách a v předklonu šlapat kolem nedobytných chemiček a počítat milionový business s emisními povolenkami. Na velké ryby je zákon krátký a papalášům nikdy a nikdo nebude kontrolovat jejich milionové nemovitosti v chráněných územích.

Žádnému ministru a soudci nepřijde kontrola do domu ani po stech udáních. Elita byla a bude nedotknutelná a na zákony mají své právníky jako Sokola a spol.

Je to pohrdání osobní svobodou a právním státem a útok mocných proti početným chudým skupinám, ve jménu demagogie a nesmírné stupidity uvažování.

Situace došla tak daleko, že horliví úředníci mají ještě drzou potřebu okamžitě vstoupit do obýváku bez předchozího písemného upozornění.

Zatím, co pro zločince přijde do domu policie až se svolením prokurátora, úředníci jsou víc a mají větší práva. Lidé, kteří odmítnou a budou se bránit fašistickým metodám, budou doslova ve větší společenské nebezpečnosti, jak zločinci, vrazi a miliardoví tuneláři. Kriminalizace pod záminkou ochrany ovzduší je zhovadilost a zločinné spolčení mocných proti vlastním lidem a pohrdání právním státem.

Obhajoba s argumentací a výkladem, že je to nutné a že každý má nárok na čisté ovzduší je pokrytectví a zakrývání neschopnosti a výsměch technologické vyspělosti současné vědy.

Marie Benešová jednou nazvala soudcovskou elitu mafií a zřejmě dochází na její slova.

Pány v talárech zajímá více dvojí otcovství a práva LGBT komunity, než práva normálních lidí a rodin.Stejně tak je to u zákonodárců, kteří přes své sebe přesvědčení o vlastní výjimečnosti, kradou každý den nějaké právo na slušný život.Část poslanců podala formální stížnost k Ústavnímu soudu, a jak se dalo očekávat, neuspěla. Tolik kritizovaný a nenáviděný Kalousek přes všechny jeho kopance se zastal obyčejných lidí. Úsudek si udělá jisto každý sám, zda je to předvolební strategie či upřímná snaha bránit svobodu jedince a jeho obydlí. Faktem je, že to učinil a to je důležité rozhodnutí, kterým zabodoval.

Co nám to náš Český Ústavní soud schválil?


Potvrdil, že lze ohnout ústavu a práva lidí jak se politikům momentálně u moci hodí.Všem lidem na vesnicích a chatařům, nařídil podvolit se moci a nechat se buzerovat zákonem, který bere svobodu pro jakési vyšší společenské zájmy.


Kdo se raduje, že udá souseda, bude jednou sám udán!

Prováděcí část zákona je doslova nechutná a vytváří ze sousedů udavače a donašeče. Úředníky staví do pozice neomezených gubernátorů na kontrolu komínů a krbů. Jedno je jisté. K lidem, kteří tento zákon vymysleli, nikdy nikdo nepřijde do obýváku na kontrolu krbu. Nikdy nebude žádný úředník buzerovat Ústavní soudce či ministry a domáhat se vstupu do jejich sídel. Spolu s protikuřáckým zákonem se politici spojili proti vlastním voličům a drze jim ukradli právo na soukromí. Přitom se vůbec nestydí a ani nepomýšlí, že by se měli lidem a svým voličům omluvit, jak je poškodili na jejich právech.

Všechny vyrobené studie dopadů a dalších zlobovaných vylhaností, na kterých postavili nesmyslné zákony, nikomu neslouží a jen dokazují plíživou dobu temného korporátního fašismu. Na politickou objednávku se vyrobí jakákoli studie, podepsaná vědci a odborníky. Právníci zajistí legislativní krytí a past sklapne. Správně mediálně vydiskutováný nesmyslný zákon přijme veřejnost za svůj, pokud je podpořen otitulovaným psychopatem.

Nesouhlasím, aby politici dělali z vlastních lidí pitomce a nemyslící stádo. Je třeba se duševně namáhat a postavit se na odpor a obranu svých práv a rodiny. Je třeba donutit politiky pracovat pro zájmy vlastních lidí. Pokud toho nejsou schopni, je nutné je vyměnit a dosadit třeba nové politické síly, které budou hájit skutečné zájmy voličů.Politikům se musí zatrhnout debilizační nástroje a postavit je k odpovědnosti za své činy!Už to není jen o komínech a kotlích, už to není o zákazu kouření, je to o plíživém a připravovaném otroctví.

Dotace jsou osvědčený nástroj mocných a mafiánů. Strachem z vrchnosti jsou podvázané nohavice a ohnutý hřbet.

Naši lidé nepotřebují stát s ohnutým hřbetem, mačkajíc v rukou čepici před úředníky a poníženě prosit o kotlíkové či jiné pitomé dotace. Naši lidé mají mít už dávno takovou životní úroveň a za tvrdou práci takovou mzdu jako u sousedů. Lidé s důstojným příjmem se nikdy nebudou ponižovat škemrat o dotace, podmíněné plno nesmyslných opatření, jako zateplení, či výměně oken. Hniloba a plíseň je součástí oněch vylhaných dotací, které dusí vlastní občany a dusí domy, ve kterých se žije. Další mafiánské dotace budou pravděpodobně na odstranění plísní ze škol a budov a domků. Opět vybraným odborníkům pokvete pšenka v realizacích a hlavně dotacích na sanačních opatřeních a boj s plísněmi

Co lze očekávat dál?

Více kontrol, více dalších nesmyslných a připravovaných zákonů beroucí lidem svobodu a přirozenost života. Více podrazů ze strany Ústavních soudců a více byrokracie vyšlapávajíc cestu korporátnímu globálnímu fašismu. Lze očekávat ještě větší útoky na kritické myšlení a ponižování lidí morálky, hájící skutečné společenské hodnoty před vylhaným genderem a záhadně vytvořenou komunitou LGBT.Brzy se zavedou takové ekologické standardy, ze kterých se bude dělat špatně.Plíživě se připravuje likvidace rodin a národního kulturního prostředí. Pohled na mladou, nově vychovávanou generaci to jen potvrzuje.

Samozřejmě, že to všichni vědí!

Vědí to moc dobře všichni, kteří tvoří společenskou i politickou elitu mající vysoký podíl na moci.Vědí to a své rodiny a své bohatství chytře a efektivně přesunou v pravý čas.Někdo v Čechii přece formálně vládnout musí. Pokud není plánem dohnat lid do občanské války, vytvořit cílený chaos, nebo další revoluci, pak vysvětlení proč nás ubíjí do země vlastní elita, se mnoho nenabízí?


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama