Bc. Libor Hadrava

  • ANO 2011
  • Praha 13
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2017 13:26:00

Mladí hasiči se učili vzdorovat povodním

Mladí hasiči se učili vzdorovat povodním

Pod záštitou pražského radního pro bezpečnost Libora Hadravy a za technické podpory Správy služeb hl. m. Prahy se i letos uskutečnil příměstský tábor Mladých hasičů, pořádaný Sborem dobrovolných hasičů Prahy 1.

 „Osobně jsem se přesvědčil, že jak příslušníci sboru, tak zástupci Správy služeb, učinili tento projekt mladým adeptům záchranné profese opět podnětným a zajímavým. Podobně jako loni i tento rok se účastníci tábora mohli seznámit s činností Správy služeb hlavního města Prahy zaměřenou na protipovodňová opatření,“ řekl Libor Hadrava, radní hl. m. Prahy pro oblast bezpečnosti a prevenci kriminality, který tábor navštívil.

I na vybavení tábora pro téměř 80 dětí se podílela Správa služeb hl. m. Prahy. Jak uvedl ředitel Bohdan Frajt, poskytla mj. stany, lůžka, matrace, stoly a lavice. A také zajistila, že si mladí hasiči mohli vyzkoušet i zdánlivě jednoduchou činnost jako je plnění protipovodňových pytlů pískem, která ale ve skutečnosti patří k naprosto primárním aspektům protipovodňové ochrany, neboť pytle se používají k zamezení průniku vody do objektů, ale i např. pro stavbu hrází.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama