Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2017 7:00:00

Vích (SPD) - Volební program SPD v otázce obrany a bezpečnosti.

Vích (SPD) - Volební program SPD v otázce obrany a bezpečnosti.

Přinášíme postupně části volebního programu hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) do nadcházejících klíčových podzimních sněmovních voleb 2017.

1) Ne islámu, ne teroristům. Zajistíme bezpečnou Českou republiku. 
Naše hnutí SPD požaduje zásadní kroky k zajištění bezpečnosti naší země a jejich občanů. Především odmítáme vnuceně přijímat nelegální imigranty a odmítáme islamizaci naší země pod záminkou multikulturalismu. Nedovolíme v České republice vznik páté kolony radikálních muslimů. Právo šaría a islámský džihád jsou ohrožením naší svobody a bezpečnosti. Jejich propagaci a šíření postavíme mimo zákon a porušení budeme jednoznačně trestat. Odmítáme zpřísňování podmínek pro legální držení zbraní. Naše hnutí bude také prosazovat zásadní změnu koncepce naší armády. Armáda musí sloužit v první řadě k obraně naší vlasti a ne pouze k zahraničním expedicím bez mandátu RB OSN. Jelikož stávající česká armáda není schopna kapacitně zajistit bezpečnost naší republiky, tak podle švýcarského vzoru zavedeme od mladé generace osmi týdenní povinný základní vojenský výcvik a tímto opatřením zásadním způsobem doplníme přípravu záloh pro profesionální jádro armády v případě potřeby. Chceme také rozšířit vojenskou spolupráci států V4. Odmítáme účast na agresivních akcích a vojenských provokacích. Spojíme zkvalitnění branných schopností země s diplomatickým úsilím o mír. V oblasti vnitřní bezpečnosti budeme prosazovat zvýšení ohodnocení práce policistů, hasičů a dalších složek integrovaného záchranného systému. Podpoříme jejich technické vybavení. Budeme důsledně požadovat odpolitizovanou a profesionální práci policie, soudů a státního zastupitelství. Zpřísníme tresty za opakovanou kriminalitu a tresty pro recidivisty. Odmítáme jako nepřijatelné, aby imigranti stáli nad zákonem, jak to vidíme v sousedních zemích. Prosadíme, aby zákony platily pro všechny stejně! Český stát se musí jasně přihlásit k odpovědnosti za vnitřní i vnější bezpečnost země a svých občanů. 

Ing. Radovan Vích¨

lídr hnutí SPD v Libereckém kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama