Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2017 18:09:05

Pašeráci bez hranic

Pašeráci bez hranic

Evropská unie chce vymýtit mývala, nosála, vránu nebo některé druhy raků, želv a nařídila jejich eliminaci.

Podle Evropské unie tyto druhy zvířat a některé rostliny nejsou v Evropě původními druhy a tak jako invazivní vetřelci, kteří škodí přirozené biodiverzitě musí z Evropy pryč. Pokud se některý živočich nebo rostlina dostane po 3. srpnu letošního roku do některé země EU musí ji veterinární správa vrátit zpět. Tato zvířata, která žijí v zoologických zahradách mohou v zemích EU dožít, ale musí být vykastrována.

Každý živočich nebo rostlina, ale i člověk, který se vetře někam kam nepatří je vetřelec. Evropská unie stanovila na tento vetřelecký seznam 37 živočichů a rostlin, ale na někoho přeci jen zapomněla a to na nelegálního imigranta z afrických a muslimských zemích, který také není původním druhem v Evropě a jako invazivní vetřelec nám škodí a navíc od mývala ho zde nikdo nechce.

Proč EU vadí mýval a ne imigrant z africké nebo muslimské země? Je to zcela jednoduché, Evropská unie má za cíl udělat z Evropy jeden multikulturní stát. A tak přivede do Evropy afro-arabské migranty s čím ji ochotně pomáhají neziskové organizace jako Proactiva Open Arms, Sea Watch nebo Lékaři bez hranic. Za svou humanitární činnost připomínající spíše kyvadlovou dopravu mezi Lybií a Itálií by se Lékaři bez hranic měli změnit název na Pašeráci bez hranic. Nutno podotknout, že jejich aktivita je sponzorována z darů také běžných lidí. V roce 2003 měli příjem 1,01 miliardy EUR. Vědí dárci na jaké činnosti jejich peníze vůbec jdou? Neziskové organizace ve skutečnosti těmto lidem nepomáhají, kdyby nebylo jich, tak by pašerákům tento obchod nekvetl. To neziskové organizace mají na rukou krev všech těch utopených lidí ve Středozemním moři a těch kteří se stali obětmi kriminálních činů způsobených afro-arabskými migranty.

Evropská unie a vládnoucí elity nám pod záminkou vyrovnání demografického úbytku přivedou do Evropy severoafrické muslimy, kteří mají Evropu údajně obohatit, jelikož při nízké porodnosti evropských žen hrozí, že se Evropané do konce tohoto století stanou etnickou menšinou ve vlastních zemích. Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) dokonce navrhoval v roce 2015 zvýšit porodnost českých žen pomocí přísunu nadržených statných černochů. Zřejmě si představuje, že se porodnost v Čechách zvedne jako s Somálsku na 6,6 dítěte na jednu ženu.

EXministr financí Andrej Babiš (ANO) se téhož roku vyjádřil v Lucemburku po jednání ministrů financí zemí Evropské unie, že uprchlíci by mohli v Česku obsadit tisíce pracovních míst, o které místní nemají zájem. Nevím jaká místa by tito inženýři mohli obsadit, zřejmě myslel pracovní místa v kriminálních gangách, jelikož IQ v zemích jako je Nigérie a Eritrej je 68.

Je jasné, že nový Evropan se s tímto intelektem na evropském pracovním trhu asi moc neuplatní a nijak nás neobohatí, nic nevybuduje, naopak bude pobírat sociální dávky, jednoho dne také zestárne, bude potřebovat lékařskou péči a tím ještě více zatíží sociální systém.

Jak bude vypadat Evropa s novými Evropany? Imigranti si do Evropy přinášejí svou kulturu, způsob života, zvyky a poté rodiny, nikdy se nestanou součástí naší společnosti naopak začnou žít v uzavřených ghettech. Evropa tak začne kulturně, intelektuálně, sociálně, ekonomicky ale i vývojově upadat. Doposud se nám nepodařilo integrovat imigranty a jejich potomky, kteří už v Evropě jsou a nechtějí být Evropany a přijímáme uprchlíky další.

Z morálního hlediska je pomoc lidem v nouzi správná, ale každý stát se musí nejdříve starat o své přežití, to je jeho hlavní povinnost, kterou vůči svým občanům má. Proč lidem z třetího světa tak aktivně nepomáhají v jejich zemích výše zmíněné neziskové organizace? Že by tato pomoc nevynášela jako domluvený obchod s pašeráky? Humanitární pomoc, kterou doposud činily neměla žádný velký efekt. Co tyto lidi naučit v jejich vlastních zemí nejdříve pěstovat, chovat zvířata, vyrábět a dát jim vzdělání, aby i oni byli schopni se o sebe postarat něco budovat. Vždyť my si do Evropy přivádíme lidi, kteří nebyli schopni projít sociálním, kulturním vývojem a nikdy nic nevybudovali. Jak tedy mají obohacovat Evropu? Nemůžeme očekávat, že si toho co dostanou budou vážit, jelikož ani nevědí kolik úsilí, tvrdé práce, životů to co tu máme stálo. Je čas si uvědomit, že to my Evropané máme právo rozhodovat koho, kdy a v jakém počtu přijmeme, ne vládnoucí elity a Evropská unie.

Česká republika má poslední šanci rozhodnout o své budoucnosti, o tom zda bude suveréním národním státem nebo loutkou v šachové partii vládnoucích elit, které mají za cíl zničit evropské národy, jejich kulturu a suverenitu.





Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama