Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2017 7:01:07

Dvojnásobné znásilnění 14-ti leté dívky africkým imigrantem!

Dvojnásobné znásilnění 14-ti leté dívky africkým imigrantem!

Dvojnásobné znásilnění čtrnáctileté školačky, kterého se dopustil imigrant z africké Eritreje, řeší v těchto dnech soud v německém Bonnu.

Podle německého deníku Kölner Stadt-Anzeiger dívka sedmadvacetiletého imigranta znala asi dva roky a jejich přátelství naneštěstí neskončilo žádným multikulturním obohacením, o němž sní všichni sluníčkáři, ale dvojnásobným znásilněním. K incidentu došlo letos 17. května poblíž vodní nádrže Allner See ležící u městečka Hennef, když si chtěla dívka od svého „staršího kamaráda“ vypůjčit peníze. Eritrejec zde pobýval v uprchlickém táboře a před setkáním popíjel alkohol a kouřil marihuanu.

Pod mostem, kde seděli, se jí v jednu chvíli snažil políbit, ale i přes to, že mu dívka dala najevo, že o takové věci nemá zájem, násilník ve svém úsilí i nadále pokračoval. Nejprve dívku nutil k orálnímu sexu, a když odmítla, hodil jí na zem a přinutil k souloži. Přivolat pomoc se dívce nepodařilo a po znásilnění se pokusila utéci. Při útěku ale uklouzla, čehož násilník využil, udeřil jí pěstí do obličeje a znásilnil podruhé. Dívku poté našli kamarádi, kteří zavolali policii. Ta za tři hodiny násilníka zajistila a na základě důkazů umístila do vazby a teď mu hrozí mnohaleté vězení.

Spousty sluníčkářů namítne, že případy znásilnění páchají i domorodí Němci. V tom mají sice pravdu, ale zcela určitě nejde o ojedinělý případ a sexuální násilí a delikty se sexuálním podtextem se v zemích kam nejčastěji míří afričtí a arabští imigranti neustále narůstají. Jsem si jist, že jich drtivé množství není ani nahlášeno a to z důvodu velkého strachu z imigrantů a poté i z obrovské ostudy mezi svými přáteli a rodinou.

Německo začíná mít obrovský problém, jelikož již více jak 22 procent jeho občanů tvoří imigranti a dramaticky zde roste nárůst imigrantů z islámských zemí. Znamená to, že se zde bude velkou rychlostí šířit a již šíří nenávistná, netolerantní, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie, která je neslučitelná s demokracií a svobodou, což by měli být dva hlavní pilíře západní společnosti. Záměrně píši, měly být, jelikož to podle chování některých multi-kulti politiků vůbec tak nevypadá. Tyto zrádci Evropy jsou zainteresováni do multikulturní přeměny Starého kontinentu, čemuž musíme všemi dostupnými ústavními prostředky zabránit!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama