Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2017 13:50:17

Superlídrem Strany Práv Občanů do parlamentních voleb je František Ringo ČECH

 Superlídrem Strany Práv Občanů do parlamentních voleb je František Ringo ČECH

Dnešní tisková konference Strany Práv Občanů představila superlídra Strany Práv Občanů a oficiálně zahájila volební kampaň SPO v rámci voleb do Poslanecké sněmovny.

Jan Veleba, předseda SPO, před médii oficiálně potvrdil jméno známého umělce a břitkého glosátora  dění ve společnosti – Františka Ringo Čecha, který se stal superlídrem Strany Práv Občanů a lídrem SPO v Praze.

Hudebník, textař, spisovatel, herec, dramatik a malíř František Ringo Čech dlouhodobě také patří k podporovatelům prezidenta Miloše Zemana. František Ringo Čech svoje rozhodnutí odůvodnil slovy: „Chci pomoct našemu prezidentovi, který potřebuje v Parlamentu spojence!“. Ringo Čech není v politice nováčkem, v letech 1996–1998 byl poslancem za ČSSD. F. R. Čech se v posledních letech stejně jako strana SPO vymezuje proti nelegální imigraci. „Nejen jeho odmítavý postoj k přijímání uprchlíků vítáme!“, zdůraznil předseda SPO a senátor Jan Veleba. Názory superlídra Ringo Čecha typu: „Zapřeli jsme minulost, zapřeli jsme svoji kulturu…. a mnoho dalších ...“, jsou v souladu s volebním programem strany SPO s názvem PEVNÉ ČESKÉ KOŘENY, se kterým jde Strana Práv Občanů do parlamentních voleb v říjnu 2017.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama