Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2017 19:41:00

Je to poslední zoufalý pokus zkorumpovaného systému mě zlikvidovat

Je to poslední zoufalý pokus zkorumpovaného systému mě zlikvidovat

Komentář Andreje Babiše z facebookového profilu.

Vůbec mě to nepřekvapuje. Čekal jsem, že mě budou chtít před volbami dostat na čemkoli. Je to politický boj, nic jiného.

Po Praze jsem od ledna 2016 slýchal, že se to na mě připravuje. Je to dlouhodobě promyšlená akce. Napřed přišlo anonymní trestní oznámení a slyšel jsem, že zadání bylo, aby mě trestně stíhali nejpozději v dubnu 2017. Dokonce o tom mluvili poslanci ve Sněmovně. Dostal to na starost ten "správný policajt", Pavel Nevtípil, který figuroval v kauze, kdy kmotři ukradli Vladimíru Sittovi firmu Neograph. 23.7. 2017 jsem byl na výslechu a na můj dotaz ohledně mého postavení mi policista odpověděl, že jsem v teto pseudokauze svědek!

Je to celé zmanipulované, trestní stíhání potřebovali načasovat před volbami, ve kterých jde o všechno. Protože buď tady budou dál ti tradiční politici, nebo naši zemi povedou zodpovědní a nezkorumpovatelní lidé.
Čapí hnízdo je projekt z roku 2008. Proč to nikdo nezkoumal téměř 10 let a najednou, když jsem v politice, se na to podávají účelová trestní oznámení a policie to šetří?

Ten projekt byl x-krát kontrolován, za hejtmanů Bendla a Ratha i za ministra financí Kalouska. Nikdy nebylo kontrolními orgány konstatováno pochybení v udělení dotace.

Nikdo z toho projektu neměl žádný profit, nebyla tam žádná korupce, naopak je to dlouhodobě ztrátový projekt, který slouží veřejnosti.

Jde jenom o politický boj, nikoli o korupční skandál, jak se z toho někdo snaží dělat. Je to poslední zoufalý pokus zkorumpovaného systému mě zlikvidovat a dlouhodobě plánovanou akcí mě kriminalizovat a zabránit mi kandidovat ve volbách v říjnu 2017.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama