Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2017 21:05:05

Chceme silné Česko ve fungující Evropské unii

Chceme silné Česko ve fungující Evropské unii

Předseda ODS Petr Fiala na Facebooku

Je trapné a už i trochu nudné, jak se někteří političtí konkurenti snaží ODS vykreslit jako odpůrce nebo dokonce ničitele EU. Je tomu ale právě naopak. ODS chce silné Česko ve fungující Evropské unii. ODS chce reformu EU, aby unie přežila a existovala ve prospěch občanů členských zemí.

Naopak ti, kdo strkají před problémy EU hlavu do písku, tak se vlastně staví proti myšlence spolupráce evropských zemí a EU fakticky rozkládají. Pokud někdo může za současné problémy EU, nejsme to my, kteří dlouhodobě voláme po změně EU, ale ti, kteří reformy vytrvale odmítají a tváří se, že se nic neděje. Když lidé jako J.C. Juncker a spol. nepřipustí reformu EU, stanou se právě oni hrobaři EU. Tomu chceme zabránit.

Pokud vás zajímá, jaká je skutečná představa ODS o EU a místě ČR, podívejte se prosím sem...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama