Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2017 6:59:02

Duhový průvod Prague Pride je výsměchem tradiční rodině!

Duhový průvod Prague Pride je výsměchem tradiční rodině!

Nemám nic proti homosexuálům a toleruji je. Ať si za dveřmi ložnice dělají, co chtějí, ale dělat tomuto životnímu stylu tak monstrózní propagaci mohou jen lidé, kteří pohrdají tradiční rodinou.

Tolerujme tyto menšiny, ale nenechme se prosím nutit k respektu a k uznání oprávněnosti a hodnot životního stylu, který pouze nahrává všem těm, kteří chtějí žít tak trochu jinak. Pokud to bude pokračovat tímto směrem, přijde doba, že od nás budou vyžadovat respekt třeba zoofilové nebo pedofilové. Dnes je tak trochu v módě všechno netradiční a jiné a vyznavači těchto hodnot se snaží být ve stále větší pozornosti, k čemuž jim velice pomáhají kde jaké neziskové organizace a mediální hlavní proud včetně veřejnoprávních České televize a Českého rozhlasu.

Tito novolevicoví extrémisté, což je samozvaná elita státem placených neziskovkářů, nezávislých umělců a intelektuálů, gayů, menšin, přistěhovalců, politických zbohatlíků, výstředních boháčů, multikulturalistů atd., kteří si myslí, že rozumí problematice společnosti, jsou vzhledem ke svému chování velkým nebezpečím pro budoucnost naší společnosti, jelikož pohrdají tradiční rodinou.

Naše populace pomalu vymírá a pouze tradiční rodina je tím, co může naší společnost a kulturu zachránit. Tito extrémisté by to nejraději řešili imigrací, a proto ve velké míře podporují také multikulturní ideologii a je jim úplně jedno, že tím podporují i netolerantní, nenávistnou, velice násilnou a ženami opovrhující islámskou ideologii. Vůbec jim nedochází, že veškerým svým jednáním sami sebe ničí.

Podporujme proto tradiční slušné rodiny s čistým trestním rejstříkem, kde alespoň jeden z rodičů poctivě pracuje a které řádně vychovávají své děti s pravidelnou školní docházkou bez neomluvených hodin. Jsem přesvědčen, že se nám to v budoucnu několikanásobně vrátí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama