Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.08.2017 16:48:00

Tisk poplatný Andreji Babišovi nechápe a zuří

Tisk poplatný Andreji Babišovi nechápe a zuří

Reakce předsedy ODS na facebookovém profilu na článek MF Dnes

V páteční MF Dnes píší, že si "ODS veřejně odpřisáhla, že nepůjde do žádné vlády". Autor komentáře asi reagoval na naši čtvrteční Vyšehradskou deklaraci, kde jsme stanovili 12 podmínek pro náš vstup do vlády (ZDE). Vlastně se takové nesmyslné reakci v tomto listu ani nedivím.

Tisk poplatný Andreji Babišovi nechápe a zuří, že je tu někdo, kdo má program a principy. Kdo chce vrátit politice smysl. Program, principy, pravý smysl politiky - to není jejich styl.

Ale my jsme tu proto, abychom nabízeli lidem místo snění konkrétní věci, jak zlepšit jejich životy. Abychom jim nepřidělávali starosti další byrokracií, ale naopak jejich život zjednodušovali. A abychom se chovali k voličům čestně a dělali poctivou politiku. Věřím, že to navzdory podobným komentářům ocení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama