JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2017 15:57:00

Vyjádření Michala Haška k článku v MF Dnes a LN z tohoto týdne

Vyjádření Michala Haška k článku v MF Dnes a LN z tohoto týdne

Vážená paní Ustohalová, mám problém s Vámi komunikovat, protože účelově překrucujete odpovědi - zasazujete je k jiným otázkám a vynecháváte, co se Vám nehodí...

Nynější uplatnění pana Božka není součástí koaliční smlouvy a nebylo nikdy předmětem rozhodování Klubu ČSSD v ZJMK ani KVV ČSSD. Chápu jeho angažmá jako jeho dohodu s nynějším hejtmanem o předávání zkušeností z předchozího působení Václava Božka v krajské samosprávě z let 2000-2016. Nevytvářejte umělý příběh napětí v ČSSD kolem pana Božka. Za nic jsem jej nekritizoval, jak tvrdíte, pouze jsem konstatoval, že měl v minulosti jako náměstek hejtmana na starosti projekt Pasohlávky. Pokud pan hejtman Šimek s paní Malou změnili názor na spolupráci s panem Božkem, je mi to líto, protože jako nováčci ve vedení kraje mohli využít jeho historickou paměť v řadě záležitostí.  Ale je to jejich věc. Já jsem jako hejtman měl většinu poradců mimo ČSSD, nestraníků i členů jiných stran, protože jsem se nikdy nebál se obklopit zajímavými lidmi, kteří byli pro kraj přínosem v řadě zajímavých námětů.

Budete tak laskava a uvedete čtenářům na pravou míru Vaši informaci o "Haškově lobbistovi" Pospíšilovi? To byla opravdu rána vedle. Hezké odpoledne!

Michal Hašek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama