PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2017 17:53:25

Prohlášení ANS: Lisabonská smlouva by pro ČR neměla být právně závazná.

Prohlášení ANS: Lisabonská smlouva by pro ČR neměla být právně závazná.

Návrh Lisabonské smlouvy měl být předložen lidu k přímému rozhodnutí v imperativním referendu. To se ale nestalo! Ústava České republiky zakotvuje, že jsme demokratický a právní stát, avšak těmto principům postup jejího "přijetí" neodpovídá.

Jakákoliv zásadní právní norma nemůže mít takovou zpětnou působnost, aby změnila poválečné uspořádání Evropy a dokonce principy mezinárodního práva, o což usiluje sudetoněmecký landsmanšaft a jeho snahám jsou dokonce nakloněni i někteří stávající čeští politici. Tím by byl zásadním způsobem destruován celý právní systém. 
ZDROJ https://www.aliancens.cz/single-post/2017/08/18/Prohl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD-ANS-Lisabonsk%C3%A1-smlouva-by-pro-%C4%8CR-nem%C4%9Bla-b%C3%BDt-pr%C3%A1vn%C4%9B-z%C3%A1vazn%C3%A1
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama