Mgr. Petr Trombik

Bezpečnostní expert
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2017 22:28:58

Akce D.O.S.T. vyzvala k podpoře Petra Trombika na kandidátce SPD v Praze

Akce D.O.S.T. vyzvala k podpoře Petra Trombika na kandidátce SPD v Praze

Bývalému bezpečnostnímu poradci pražského primátora mají konzervativní voliči vyjádřit podporu kroužkováním

Konzervativci z Akce D.O.S.T. vyzvali své příznivce a sympatizanty v hlavním městě, aby v letošních volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR podpořili signatáře Manifestu D.O.S.T. Petra Trombika, který kandiduje na pátém místě pražské kandidátní listiny hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) - Tomio Okamura.

Podle Akce D.O.S.T. prý velké politické strany zavírají oči před hrozbami spojenými s masovou imigrací a hnutí SPD je jediným relevantním politickým subjektem u nás, který říká  ilegálnímu přistěhovalectví jasné ne. 

„Jsme rádi, že Mgr. Petr Trombik, dostal příležitost kandidovat za hnutí SPD. Našim sympatizantům v Praze doporučujeme, aby volili SPD a svou podporu „dosťáckému“ kandidátovi vyjádřili využitím preferenčního hlasu, tedy takzvaným „kroužkováním“, pana Petra Trombika, a zvýšili tím možnost, že uspěje,“ uvedli představitelé Akce D.O.S.T. 

 Mgr. Petr Trombik se narodil v Českém Těšíně v roce 1949. Po absolvování VŠ (absolvent FF UK,  postgraduální studium statistiky na VŠE) pracoval v dělnických povoláních i ve výzkumných ústavech. Absolvoval postgraduální studia statistiky a krizového řízení. Po odchodu do důchodu vstoupil do politiky a byl zvolen členem Zastupitelstva hl. města Prahy. Současně působil jako bezpečnostní poradce primátora. Této problematice se chce v případě svého zvolení věnovat i v pozici poslance PS PČR. Za aktuální bezpečnostní hrozbu pro naši vlast považuje migraci, která ohrožuje kulturní identitu národa a destabilizuje náš sociální systém.

 (rp) 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama