Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2017 6:57:19

Projevy soustrasti k záchraně Evropy nepomohou!

Projevy soustrasti k záchraně Evropy nepomohou!

Opět jsme byli před několika dny svědky hanebného teroristického řádění vyznavačů Alláha a proroka Mohameda.

K teroristickým útokům došlo ve Španělsku, kde zabíjeli muslimové auty a dále pak ve Finsku a Rusku. Zde si jako zbraň vybrali nože. Ihned po činech se jako vždy v těchto případech rozjela mediální kampaň všech politiků hlavního proudu se slovy soustrasti a obrovského soucítění s pozůstalými. To bylo ale vše – žádné návrhy řešení. Pro tyto politiky jsou slova soustrasti již jen pouhou rutinou, kterou je potřeba před zraky kamer a svých voličů vždy v těchto případech udělat.

Milí politici, to je ale velice málo. Lidé již od vás tyto slova slyšeli několikrát a už se jim to zajídá. Ten problém je třeba řešit, jinak se časem usoustrastujete a usoucítíte. Vím, že teror bude zřejmě vždy a úplně se vymýtit nedá, ale vy svým jednáním jen přiléváte olej do ohně, jelikož neustále přijímáte do Evropy čím dál tím větší množství arabských a afrických imigrantů, kteří jsou vyznavači odporné, netolerantní, nenávistné, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie, která je neslučitelná se svobodou a demokracií. Džihád a právo šaría je potřeba nutně postavit mimo zákon, jinak tu středověkou ideologii nezastavíme.

Kdy už konečně pochopíte, že svým jednáním a politickou korektností pácháte sebevraždu Evropy? Nebo jste to již dávno pochopili a je to záměr?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama