Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2017 15:51:43

Den otevřených dveří Ministerstva pro místní rozvoj již za měsíc

Den otevřených dveří Ministerstva pro místní rozvoj již za měsíc

Chcete se dozvědět více o Ministerstvu pro místní rozvoj, o jeho práci, nebo jen poznat pozoruhodné prostory hlavní budovy, která se nachází na pražském Staroměstském náměstí? Navštivte Den otevřených dveří MMR, který se koná přesně za měsíc.

V půl desáté dopoledne přivítá první návštěvníky ve foyeru ministerstva a pozve dál ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. Zájemci si budou moci prohlédnout ve skupinkách s průvodcem budovu ministerstva v rámci komentovaných prohlídek, které se budou konat zhruba každých 30 minut.
 
Prohlídková trasa zahrne foyer budovy, jednací prostory ministerstva - velkou zasedací místnost, sekretariát a salonek ministryně a Akademii veřejného investování. Součástí prohlídky budou zajímavosti z práce a historie ministerstva, ochutnávky českých krajových specialit, vystoupení tanečních a pěveckých skupin.
 
Pro zájemce o práci ministerstva a například i o dotační programy pomáhající rozvoji regionů budou k dispozici informační a propagační materiály.
 
Den otevřených dveří na MMR ČR se koná u příležitosti Dne české státnosti 28. září 2017 v budově ministerstva na Staroměstském náměstí 6 v Praze od 9:30 do 16 hodin.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama