Mgr. Petr Trombik

Bezpečnostní expert
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2017 15:21:35

Nikdy neměním své názory

Nikdy neměním své názory

Odpověď panu Přerovskému na jeho dotaz o mé motivaci kandidatury za SPD v říjnových volbách v Praze

Své názory jsem nikdy měnit nemusel. V naší politice jsou jen dvě strany. Strana protinárodní, jejichž představitelé plní vědomě či nevědomě přání nadnárodních struktur spojených s bruselským impériem a na něj navázanými strukturami domácích eurokolaborantů. Jejich hlavní údernou pěstí je Pražská kavárna a na ní napojená média a neziskovky. Tento konglomerát zla prorůstá všemi hlavními politickými stranami. V opozici proti tomuto zlu, které jako svoji hlavní ideologii používá multikulturalismus, homosexualismus a další ideologie vycházející z neomarxismu, stojí obránci přirozených hodnot jako je tradiční rodina či národní stát. Na jejich straně jsem po celý svůj život vždy stál.

Právě boj proti bruselským strukturám a za vystoupení z EU je společným cílem všech opravdových vlastenců. Ti působili a působí ve všech stranách - od ČSSD, v níž působili dnešní odmítači vítačů a eurokritici jako F. R. Čech, V. Jandák či Miloš Zeman, po ODS, kde působil Václav Klaus a koneckonců i dnešní místopředseda SPD Radim Fiala a další. Stejně tak v řadách TOP 09, kde od počátku působila euroskepticky smýšlející skupina lidí, mezi něž patřili filosof Jiří Hejlek či moje maličkost. Politická realita je prostě o něco složitější, než se pouhým pozorovatelům zvenčí může zdát.

Před deseti lety, tedy v době kdy SPD neexistovalo a Tomio Okamura ještě v politice nepůsobil, vznikl mezi aktivními odpůrci našeho vstupu do EU národně konzervativní spolek Akce D.O.S.T. Ta po celou dobu své existence bojuje nejen za vystoupení z EU, ale i proti multikulturalismu, jehož hořké plody sklízíme v dnešní uměle připravené imigrační tsunami, hrozící zaplavit celou Evropu. To, že jsem byl v řadách Akce D.O.S.T. takřka od počátku, vypovídá o mém skutečném smýšlení a hodnotách snad dostatečně, nemyslíte?

Právě Akce D.O.S.T. mě jako svého zástupce na kandidátku SPD nominovala a já jsem její nominaci s pokorou přijal. To, že Tomio Okamura nabídl místo na kandidátce hlavní síle euroskeptického hnutí v ČR, působící více než deset let v odboji proti EU, je přirozené a vypovídá to o jeho manažerských schopnostech a snaze sjednotit všechny protibruselské síly, aby se ve volbách netříštily a volily jednotně kandidátku SPD. To , že Akce D.O.S.T. nominovala mne, zase vypovídá o důvěře, které se u vedení Akce D.O.S.T. zřejmě těším, snad i proto, že jako bezpečnostní expert znám dobře všechna rizika, spojená s masovou imigrací. Ostatně podrobně a tom vypovídá prohlášení Akce D.O.S.T. k volbám do Poslanecké sněmovny PČR, které jsem přetiskl níže na svém profilu.

Buďme proto dobré mysli a sjednoťme se všichni, kterým záleží na osudu naší země. Netříštěme síly malichernými spory z dávné minulosti a volme všichni ve všech krajích kandidátku SPD. Na ní potom kroužkujme podle svých preferencí osobnosti, které jsou našemu zaměření nejbližší. 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama