Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2017 18:15:00

V úterý 19. září se opět otevře pražská radnice

V úterý 19. září se opět otevře pražská radnice

S příchodem měsíce září se opět rozbíhá projekt nazvaný Otevřená radnice. Ten, kdo se přihlásí, má možnost osobně se setkat s primátorkou hl. m. Prahy Adrianou Krnáčovou a probrat s ní různé dotazy, nápady, či pohovořit o tom, co ho zrovna trápí.

 Několik takových setkání se již uskutečnilo, řešila se na nich mimo jiné problematika parkování v místě bydliště, směňování městských pozemků, projekt na vybudování rekondičního centra pro pohybové aktivity či Montessoriho lyceum.

„Za dobu konání Otevřené radnice jsem zaznamenala poměrně velké množství dotazů či požadavků. Tomu, kdo dorazí, se snažím maximálně vyjít vstříc. Nastanou i situace, kdy se nám požadavek na místě vyřešit nepodaří. Pak propojím návštěvníky Otevřené radnice s kompetentními úředníky a případy dále sleduji,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

Otevřená radnice se zobrazuje na webových stránkách hlavního města www.praha.eu jako kalendář, kde se každý občan může přihlásit na vyhlášené termíny a s primátorkou se osobně setkat. Po zadání kontaktních údajů a krátkém uvedení tématu diskuze, obdrží následně zájemce odpověď na zvolený e-mail. Po schválení požadavku dostane další zprávu s potvrzením schůzky a konkrétním místem konání.

Termín dalšího setkání je stanoven na úterý 19. září od 16.30 do 18.00 hod. Objednat se, je možné přímo na stránkách Otevřené radnice (ZDE).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama