Mgr. Petr Trombik

Bezpečnostní expert
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2017 11:57:59

Říjnové volby jako boj za zachování národní kultury

Říjnové volby jako boj za zachování národní kultury

V Americe se odstraňují sochy připomínající tradice jižanské Konfederace jako na běžícím pásu. I u nás je mnoho dosud dřímajících revolučních buněk novodobých ikonoklastů

V ČR by mohlo dojit i na zbourání nebo jen odstranění sochy Sv. Václava. Píše to ve svém pátečním komentáři šéfredaktor Lidových novin István Léko. Jistě, divím se, že naší avantgardní umělci, vedení Davidem Černým, tuhle sochu už neodstranili, nebo že aspoň sochu sv. Václava na jeho náměstí nepřestříkali nějakou barvou jak mají ve zvyku.

Praha byla podle některých kronikářů totiž přece otrokářským trhem a veškerý náš současný blahobyt spočívá pravě na práci černých otroků, nikoliv na našich předcích, kteří pracovali 16 hodin denně 6 dní v týdnu v manufakturách a šachtách Rothschildů, Larischů nebo jako poddaní na polích Schwarzenbergů. To přece nebyli otrokáři ale naše panstvo, které se bilo za naše právo. Tedy fuj Václave.

David Černý aspoň už přišel s inovativním návrhem sochy, který můžete vidět v Lucerně.

Když vidím uměleckou tvorbu lidí jako David Černý, tak si říkám, zda výběrové komise uměleckých škol nejsou ovlivněny odmítnutím Adolfa Hitlera na Vídeňské akademii, které mělo na svět katastrofální dopad. Je snad opravdu lépe, když pan Černý a spol. hňácá svoje „pseudovýtvory“, něž aby likvidoval lidi. Duševně nás likvidují za naše peníze už déle. Buďme toho pamětliví, až budeme v říjnu hlasovat a volme za zachování národní kultury. Volme SPD! 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama